Senki nem akart Drew Barrymore-ral randizni - Így járt a népszerű színésznő
Meggyűlt a baja a színésznőnek egy randiapplikációval.

drew-barrymore-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore 2016-ban vált el harmadik férjétől, Will Kopelmantől. A bájos színésznő azóta sem találta meg az új szerelmet, de továbbra is nyitott rá, így le is töltött egy randialkalmazást a telefonjára. Az ember azt gondolná, egy hírességnek könnyű dolga van az online társkereső oldalakon, azonban Barrymore példája ennek pont az ellenkezőjét bizonyítja.

Sosem volt esélye vakrandira menni

Drew Barrymore az E.T., a földönkívüli című filmben nyújtott alakításával vált híressé 1982-ben. Akkor a színésznő még csak hétéves volt. A hirtelen jött népszerűség miatt sok mindenből kimaradt a sztár, például a vakrandikból, pedig tinédzserkora óta ki szerette volna próbálni, milyen lehet, erről Ellen DeGeneres-nek vallott nemrégiben.

drew barrymore ellen degeneres

A színésznő hallotta, hogy az egyik randialkalmazáson ismerte meg Amy Schumer humorista és színésznő a párját, ráadásul még egy barátnője is használta az alkalmazást. Így úgy döntött, ő is beáll a sorba, azonban az applikáción keresztül sokáig senki nem válaszolt neki.

- Egy srác ezt írta nekem: "mit keres egy olyan híres ember ezen a társkeresőn, mint amilyen te vagy?" Nem tudtam eldönteni, hogy ez bók vagy sértés volt - magyarázta a színésznő a népszerű műsorvezetőnek.

Végül Drew Barrymore tovább beszélgetett a férfival, majd elhívta randizni.

- Írtam neki: "ha van kedve meginni valamit, akkor az jó lenne, persze nem erőltetek semmit." Sosem válaszolt nekem. Volt egy másik férfi, akivel megbeszéltünk egy találkozót, de azt írta nekem, hogy csak este hét és nyolc óra között ér rá, utána dolga van. Én visszaírtam, hogy rendben, a ma este nem jó, de egész héten ráérek. Erre az volt a válasza, hogy akkor pont nyaralni fog. Ennyi volt, eltűnt.

A színésznő a rossz tapasztalatai után úgy döntött, végleg letörli magát az applikációról.

Ezt is szeretjük