Fotók! Bikiniben is szexi a kisgyerekes született feleség
Drea de Matteót, a Született feleségek sztárját a minap kislányával Hawaii partjainál kapták lencsevégre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drea de Matteo neve még nem biztos, hogy olyan ismerősen cseng a magyar tévénézők számára. Bár a sorozatfanoknak bizonyára nem kell bemutatni a színésznőt.

Az olasz-amerikai sztár ugyan eredetileg rendezőnek készült, aztán mégis a kamera csillogóbb oldalán kötött ki. Sőt, amire mások hiába várnak, neki szinte az ölébe hullott: még a helykeresések évében egyszer csak megkapta a Maffiózók egyik szerepét, és végül öt évadon keresztül alakíthatta Adrianát.

Már megint egy zűrös nőt játszik

Ám aki nem kedveli a bűnözőket, az is találkozhatott vele, mégpedig a Jóbarátok spin-offjaként készült Joey című sorozatban, ahol a főszereplő nővérét játszotta. Újonnan pedig a Lila akác köz lakóihoz csatlakozott: a nálunk még nem vetített hatodik évadtól a titokzatos múltú Angie Bolenként kuszálja össze a született feleségek eddig sem unalmas életét.

Bár a sorozatban egy kisfiú anyukája, a valóságban kislánya van a dögös színésznőnek. Az Alabama Gypsy Rose névre keresztelt kétéves csöppséget és bájos mamáját a napokban Hawaii partjánál kapták lencsevégre az élelmes lesifotósok.

Jól néz ki

Elnézve a bikinis fotókat, Matteónak láthatóan semmi takargatnivalója sincs, bombázó alakját a szülés után is sikerült megőriznie - persze arról, hogy mennyi munka árán, nem szól a fáma.

Mindenesetre aprócska kétrészesbe bújtatott csöppségével igencsak jól érezték magukat a tengernél, a kicsi valószínűleg nagyon örült, hogy mamája végre nem a stúdióban, hanem vele tölti idejét.

A 38 éves színésznő egyébként Shooter Jennings countryzenész jegyese. A nálánál nyolc évvel fiatalabb férfi egy tavaly nyáron Uticában megtartott koncertje kellős közepén kérte meg a színpadról szerelme kezét.

Ezt is szeretjük