Közkívánatra! Visszatér a képernyőre az RTL Klub népszerű sztárja
A rajongók nagy örömére szeptembertől új részekkel jelentkezik a közkedvelt Dr. Csont sorozat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokáig kétséges volt, hogy a Bones - Dr. Csont széria rajongói láthatják-e még kedvenceiket, a jóképű David Boreanazt és a bájos Emily Deschanelt, valamint kissé flúgos, de szerethető laboros csapatukat a képernyőn.

Tény, hogy a széria anyacsatornája, a FOX sokáig vacillált a folytatáson, végül rajongói nyomásra megegyeztek a hetedik évad berendelésében.

Szeptembertől új részek

Itthon, az RTL Klub műsorán továbbra is zavartalanul követhetők az epizódok, igaz, nálunk egyelőre a korábbi évadok futnak. Ám a Dr. Csont még így is az RTL Klub legnézettebb külföldi sorozata, mivel a magyar csatornák közül náluk kerülnek először vetítésre a legfrissebb részek.

Jó hír a népes hazai rajongótábornak, hogy a csatorna napokban megjelentetett őszi műsorterve szerint szeptember 5-étől új részekkel folyatódik az ötödik évad, úgyhogy a rajongók nem maradnak izgalmak nélkül a borongós estéken sem.

Amerikában egyébként a hatodik évad után merült fel a FOX forgatókönyvíróiban a kérdés: lehet-e és érdemes-e még tovább szőni Seeley Booth és Temperance Brennan történetét.

Az USA-ban a hetedik évadnál tartanak

A nyár elején aztán döntöttek a sorozat sorsáról, és rajongók nagy örömére ősztől megkezdődtek a hetedik évad előkészületei. Az íróknak azonban így se lesz könnyű dolguk, a női főszereplő, Emily Deschanel ugyanis márciusban jelentette be, hogy kisbabát vár.

A színésznő ősszel hozza világra első gyermekét, úgyhogy a forgatás jelenleg nem várt nehézségekbe ütközik. A FOX jelenlegi tervei szerint a hetedik évad vetítése 2011. november 3-án indul majd az Államokban, de könnyen lehet, hogy a széria - Deschanel várandóssága miatt - csak 13 részes lesz.

Ugyanakkor nem kizárt, hogy a forgatókönyvírók egy ügyes csavarral a színésznő gömbölyödő pocakjának is szerepet juttatnak az új évadban, úgyhogy elképzelhető, hogy a szigorú Brennan csemetéjével gügyögő anyukaként tér vissza.

Az ötödik évad új epizódjai tehát az RTL Klubon szeptember 5-étől kerülnek vetítésre, minden hétfő este, 21 óra 20 perces kezdettel.

Ezt is szeretjük