Borzasztó látvány! Donatella Versace bikinifelső nélkül
Donatella Versace nemrég a strandon mutatta meg múmiatestét, ráadásul még a bikinifelsőjétől is megszabadult.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a plasztikai sebészetnek az a célja, hogy egy testet esztétikusabbá varázsoljon, akadnak olyanok, akiknél nem egészen úgy sül el a dolog, ahogy szeretnék. Kitűnő példa erre Donatella Versace, a Versace divatbirodalom örökösnője - az 53 éves híresség ugyanis, dacára a sorozatos beavatkozásoknak, egyre borzalmasabban néz ki.

Erről bárki meggyőződhet, aki megnézi a sztár legfrissebb fotóit, melyek a Karib-tengeri St. Barthelemyben készültek - már ha van mersze hozzá. Donatella Versacét korábban is lekapták már bikiniben, de a mostani képek láttán az ember kétszer is meggondolja mind a kés alá fekvést, mind pedig a szoláriumozást.

Múmia a strandon

Az még hagyján, hogy a sztár teste sötét narancssárgában ragyog a túlzásba vitt napfürdőzéstől, de aszott bőrével ráadásképp - véznasága miatt - nem 53, hanem legalább 83 évesnek tűnik. Az már csak hab a tortán, hogy plasztikázott keble teljesen természetellenesen dudorodik mellkasán, mintha bármelyik pillanatban kidurranhatna.

Érthetetlen, hogy az egykor bájos arcú szőkeségnek miért volt szüksége a plasztikai műtétekre - és az is, hogy miért nem volt mellette valaki, aki időben leállította volna, mielőtt még önmaga karikatúrájává vált.

Pancser sebészek

Elég csak az orrát elnézni, amit ugye normális esetben fitosabbá szoktak operáltatni, Versace szaglószerve azonban egyre szélesebb lett az idők során. Vagy az ajkai, amik teljesen elvesztették emberi formájukat, és most már egy méretes harcsa szájához váltak hasonlatossá.

De a mértéktelenség megmutatkozik az arcán is, a bőre ugyanis korához képest túlzottan feszes és ránctalan.

Csak egyben lehet reménykedni: ha a ruháiért oda is vannak a hollywoodi sztárok, bizarr külsejét sosem akarják majd utánozni.

Ezt is szeretjük