Trump irtó kínos bakit vétett - Gúnyolódik rajta az egész ország
Az elnök megint megszégyenítette saját magát.

donald-trump-zaszlo-baki-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump ismét szörnyen kínos helyzetbe hozta magát, amikor ellátogatott egy ohiói gyerekkórházba, az Egyesült Államok elnöke ugyanis elfeledkezett róla, hogy néz ki az amerikai zászló.

Nagyon ciki fotó készült róla

A gyerkőcök ugyanis egy kis színezős játékkal készültek az elnök tiszteletére: minden gyerek kapott egy kis zászlót, amit a megfelelő színekkel - piros és kék filctollal - ki kellett színezniük.

Aki nem ismeri a lobogót, annak eláruljuk, hogy felváltva 7 piros és 6 fehér csíkból áll, a bal sarokban pedig kék mezőben 50 fehér csillag található. Donald Trumpnak ezt nem sikerült eltalálnia, ő ugyanis az első piros csík után két fehéret hagyott, majd biztos, ami biztos, kékre színezte a következőt.

Az emberek nagyon kiakadtak a közösségi oldalon, ugyanis szerintük vérlázító, hogy az ország első embere azt sem tudja, milyen a zászlójuk. Ami még kínosabb, hogy Trump aznap ráadásul egy olyan kitűzőt viselt, amin szerepelt a nemzeti lobogó, így még csalhatott volna is azzal, hogy lepuskázza a helyes színsorrendet a dísztűjéről.

Persze, az eset után azonnal záporozni kezdek a kommentek a közösségi oldalakon: "Gratulálok, Amerika. Ez az ember vezeti az országunkat", "Ehhez már tehetség kell. Éjjel-nappal zászlók követik az útját, és mégsem képes megjegyezni, hogy kék csík nincs a nemzeti lobogón", "Amikor azt hittem, már nem süllyedhet mélyebbre..." - írták a Twitteren a csalódott amerikaiak.

Ezt is szeretjük