Trumpot is szexuális zaklatással vádolják - Az elnök így reagált a vádakra
Először szólalt meg az ügy kapcsán.

donald-trump-szexualis-zaklatas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trumpot márciusban perelte be szexuális zaklatás miatt Summer Zervos, aki még az ingatlanmogul The Apprentice című show-jában igyekezett megkapni az álommunkát Trump egyik cégénél, 2007-ben.

Trump csókolgatni kezdte a találkozásukkor

Trump üzenetet küldött a csinos, fiatal lánynak, hogy munkamegbeszélésre kéreti a Trump Towerbe, azonban ott korántsem állást ajánlott fel neki, hanem csókolgatni kezdte, sőt, a lány állítása szerint még a mellét is megfogta, és Trump még a nemi szervét is hozzádörzsölte.

donald-trump-szexualis-zaklatas-nagy

Summer sokáig félt feljelentést tenni az ország egyik legbefolyásosabb embere ellen, azonban a Trump megválasztása előtt kiszivárgott botrányos beszéd miatt - melyben azt mondta, hogy a nők szoknyája alá kell nyúlni, és meg kell ragadni őket a nemi szervüknél, hiszen, ha gazdag vagy, úgyis bármit megtehetsz - úgy döntött, nem hallgat tovább.

Az elnök a szokásos szavajárásával reagált az őt ért vádakra:

- Csak annyit mondok: kamu hírek. Kitalált, ostoba hazugság, ami a politika világában teljesen mindennapos. Alig emlékszem Ms. Zervos-ra a műsorból, de az biztos, hogy nem nyúltam hozzá illetlen módon, sőt, nem is hívtam fel a hotelszobámba. Nem ilyen ember vagyok, nem így élem az életem - nyilatkozta.

A kijelentése csak azért furcsa, mert korábban éppen ő vallotta be egy interjúban, hogy betegesen imádja a gyönyörű nőket, és ha egy ilyennel találkozik, akkor nem bír magával: csókolgatni és fogdosni kezdi őket.

Ezt is szeretjük