Donald Trump a világhírű színésznővel is kikezdett - Az sem zavarta, hogy pasija van
Fotókon öt híres sztár, akit megpróbált felszedni Donald Trump, de hiába.

donald-trump-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közelmúltba Brooke Shields árulta el, hogy Donald Trump milyen ajánlattal próbálta felszedni őt. Nem A kék lagúna gyönyörű sztárja volt azonban az egyetlen nő, akit az amerikai elnök az elmúlt évtizedek során megkörnyékezett, hiszen nem kevés hírességre szemet vetett, akiket aztán a maga gátlástalan módján próbált felszedni.

Donald Trump például Salma Hayeknél is bepróbálkozott, annak ellenére is, hogy tudta, a színésznő párkapcsolatban él. Salma Hayek 2017 júniusában a Daily Show című beszélgetős műsorban elevenítette fel, hogy pontosan miként is zajlott az udvarlás.

- Elhívott randizni, mire azt válaszoltam neki, hogy mi lesz a pasimmal. Bolond vagy? Most tényleg velem szeretnél kikezdeni? Hiszen tudod, hogy van barátom. Trump pedig erre csak annyit mondott, hogy a pasim nem elég jó hozzám, nem is fontos, és nem is elég magas, szóval találkoznod kell velem - mesélte Salma Hayek.

Képes összeállításunkban rajta kívül megnézheted még, hogy milyen hírességekkel kezdett ki Donald Trump, akik aztán mind nemet mondtak neki.

Ezt is szeretjük