Donald Trumpon gúnyolódik a fél internet: emiatt akadtak ki rá
Donald Trump ismét kihúzta a gyufát az embereknél.

donald-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump elnöksége alatt számos alkalommal került kínos helyzetbe, kijelentéseivel nem egyszer háborította fel az amerikai lakosokat.

A hétvégén megjelent róla a The New York Timesban egy cikk, ami arról szólt, hogy szeretné, ha a Rushmore-hegyen George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt és Abraham Lincoln elnökök arca mellé az övét is kifaragnák, ezzel kapcsolatban a Fehér Ház fel is vette a kapcsolatot az illetésekkel, ezt egy bennfentes árulta el a lapnak. Mindezt Dél-Dakota államának kormányzója, Kristi Noem 2018-ban tett állítása is alátámasztja, akkor azt nyilatkozta, hogy egyszer Trump elárulta neki, az minden álma, hogy a Rushmore-hegyen lássa vissza magát.

Donald Trumpon viccelődnek a Twitteren

A cikk hatalmas port kavart, egyből rengeteg mém született, többen odaphotoshoppolták Trump fejét a hegy oldalára.

Miután a cikk megjelent, Trump is posztolt egy fotót, amelyen ő látható, mögötte pedig a Rushmore-hegy, valószínűleg először vicces módon akart reagálni a róla megjelent állításokra, az egyik Twitterező erre egy olyan képet küldött a politikusnak nemtetszése jeléül, amelyen a Rushmore-hegyen szereplő elnököket döbbent és szégyenkező módon ábrázolták.

Egy kommentelő így összegezte véleményét: "nagyon kínos és gáz, hogy egy jelenlegi elnök azzal viccelődik, vagy éppen komolyan kimondja, hogy szeretné magát visszalátni a Rushmore-hegyen. Mégis ki csinál ilyet? Ja, tudom a választ, Amerika legnagyobb nárcisztikus alakja, Donald Trump."

Az elnök közösségi oldalán tagadta, hogy valaha is elhagyta volna a száját az a mondat, hogy szeretné, ha az arcát is kifaragnák a hegy oldalára, ennek ellenére megjegyezte, nem is olyan rossz ötlet ez.

Melania Trump legdögösebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös ruhákban pózolt Melania Trump, mielőtt first lady lett.

Ezt is szeretjük