Donald Trumpon gúnyolódik a net: ezzel a kijelentésével akasztotta ki az embereket
Donald Trump szeretné, ha egy repteret neveznének el róla, ez a kijelentése egyből megihlette az internet népét.

donald-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump az elmúlt években számtalan olyan dolgot tett, ami egyrészt felháborította az embereket, másfelől azonnal megihlette a mémgyártókat, augusztusban például a The New York Times írta meg róla, hogy szeretné, ha aRushmore-hegyen az ő arcát is kifaragnákGeorge Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt és Abraham Lincoln elnökök mellé.

Akkor is rengeteg gúnyolódó mém született róla, amikor a Nemzeti Időjárási Szolgálat hivatalos felmérését egy filctollal korrigálta csak azért, hogy a saját igazát bizonygassa az embereknek, persze a szemfülesek egyből észrevették a kínos tettét. A The Daily Beast friss riportjában megírta, hogy a 2021 januárjában leköszönő elnök azt szeretné, ha egy repteret neveznének el róla.

Donald Trump egy repteret akar elneveztetni magáról

A lap több forrásra hivatkozva közölte, Trump afelől érdeklődött, hogy milyen papírmunkák szükségesek ahhoz, hogy egy leköszönő elnökről elnevezhessenek egy repülőteret. Nos, ez a kijelentése egyből felháborította az embereket, nem csoda, hogy a Twitteren számos mém született az elmúlt néhány órában. Az alábbi bejegyzést is ez a cikk ihlette, a videón egy viccesen táncoló repülőgép látható. A felhasználó ezzel azt akarta üzenni, mennyire komolytalannak gondolja Trumpot.

Egy másik felhasználó egy legókészletről készült fotóval figurázta ki az elnököt, a képhez ennyit írt: "Egy repülőtér Donald Trumpnak? Ehhez mit szólna?" Valószínűleg ő is csak jót nevetett a híreken, a poszttal valószínűleg arra is utalt, hogy mennyire gyerekesnek tartja a 74 éves vezetőt.

Mások kicsit morbidabb példákkal jöttek: "Inkább egy béltisztítót kellene elnevezni róla, nem egy repülőteret." "Trump nem érdemel ilyen gesztust, de egy temetőt simán el tudok képzelni az ő nevével." - fogalmazták.

Valaki arra is rávilágított, hogy talán valami másra kellene koncentrálnia elsősorban: "Az emberek folyamatosan halnak meg abban a járványban, amelynek a megállításában nem vett részt, és egyre többen veszítik el az otthonukat Amerikában, erre ő csak azon töpreng, hogy elnevezhetnek-e róla egy repteret."

Az Egyesült Államokban egyébként több elnökről neveztek el repteret, például John F. Kennedyről, George Bushról, Ronald Reaganről, Bill Clintonról, Abraham Lincolnról vagy éppen Theodore Rooseveltről. Valószínűleg Donald úgy érezte, hogy ő is megérdemelné ezt a gesztust.

Fotókon Melania és Donald Trump fia

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a Trump házaspár egy szem gyermeke, Barron. Szerinted kire hasonlít inkább?

Ezt is szeretjük