Trump szeretője kitálal - Melania már a Valentin-napot is külön töltötte emiatt
Férje nélkül ünnepelt a first lady.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Férje nélkül ünnepelt a first lady.

Tovább gyűrűzik Trump szexbotránya: holott korábban az állítólagos szeretője, a felnőttfilmes sztár, Stormy Daniels azt nyilatkozta, hogy semmilyen kapcsolat nem volt kettejük között, most úgy döntött, hogy kitálal a viszonyukról, ugyanis az elnök megszegte a megállapodásukat.

Melania férje nélkül töltötte a Valentin-napot

Az elnök azzal szegte meg a szerződésüket, hogy az ügyvédje, Michael Cohen nyíltan beszélt róla, hogy 130 ezer dollárt fizetett a pornószínésznőnek a hallgatásáért, ezzel pedig nem hagyott neki más választást, mint azt, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba - természetesen nem is ingyen.

- A megállapodás lefújva, Stormy el fogja mesélni az ő történetét - nyilatkozta a sajtónak Gina Rodriguez, a sztár menedzsere.

Állítólag hat számjegyű összeget kínáltak Stormy Daniels-nek azért, hogy kitálaljon a kettejük kapcsolatáról, ő pedig csak a legzsírosabb ajánlatra vár.

Ugyan a viszony régre nyúlik vissza - akkoriban találkozgattak, amikor Melania megszülte Barront -, így is érthető, hogy a first lady teljesen kiakadt a sztori hallatán. Amikor kirobbant a botrány, elsőként a közös, svájci útjukat mondta le. Később, a házassági évfordulójukról sem emlékeztek meg, és tegnap a Valentin-napot is külön töltötték.

Melania a szerelmesek napján beteg gyerekeket látogatott meg a marylandi Children's Innben, akikkel együtt készített Valentin-napi üdvözlőkártyákat, és szív alakú süteményeket díszített. A gyerkőcök hálából meg is ajándékozták: egy hatalmas dobozt kapott, tele kedves üzenetekkel, melyre a "Boldog Valentin-napot, Mrs. Trump" felirat került.

A rajongók odavoltak Melania önzetlen gesztusáért - férjével ellentétben őt csak dicsérni tudták a közösségi oldalakon: "Melania arcára van írva az igazság: Boldog Valentint mindenkinek, kivéve a hűtlen férjemnek, akit gyűlölök", "Nem tudom, Trump ismeri-e a helyi szokásokat, de a Valentin-napot a szerelmünkkel szoktuk tölteni. Ezért nincs most épp Melaniával?", "Melania csodás first lady, aki jobbat érdemel. Ennyi.", "Egy szóval nem említette a férjét Valentin-napon...azt hiszem, ez mindenre választ ad..." - írták Twitteren.

Ezt is szeretjük