Melania és Donald Trumpról kínos videó készült: ennyire elhidegültek egymástól?

Melania Trump nem volt hajlandó férje kezét megfogni.

donald és melania trump cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Donald és Melania Trump mozdulatait árgus szemekkel figyelik a sajtó képviselői. Vasárnap, amikor New Jersey-ből visszarepültek Washingtonba, akkor is készültek felvételek a megérkezésükről.

Ahogy az Air Force One repülőgép lépcsőin lépdeltek lefelé, a kamerák megint egy kínos pillanatukat örökítették meg.

Melania Trump most sem fogta meg férje kezét

Az alábbi rövid videóban jól látszik, hogy az Egyesült Államok elnöke többször megpróbálta megfogni felesége kezét, miközben sétáltak le a lépcsőn, de a fist lady szemmel láthatóan visszautasította őt, szúrta ki a Hollywood Life. Elég kínos pillanat volt ez, nemcsak amiatt, mert házasok, hanem azért is, mert Trump éppen gyászol, augusztus 15-én veszítette el szeretett testvérét, Robertet. A szeles időjárás miatt a first lady a ruháját is fogta, illetve feltehetően vigyázott, nehogy megcsússzon magassarkújában a lépcsőn, valószínűleg ezek a tényezők is közrejátszhattak abban, hogy visszautasította férjét. Ahogy a föld felszínére értek, később már megfogta a kezét.

A Twitteren több rajongó kifejtette erről a véleményét, egyesek szerint egyértelmű, hogy a first lady nem kedveli a férjét, mások szerint viszont már-már nevetséges, hogy ennyire kielemzik a testbeszédüket egy rövid videó láttán, és az alapján vonnak le következtetéseket, egy felhasználó így fogalmazott: "Egyértelmű, hogy itt csak a széllel volt gond. Alig látott a lábai elé, ott volt a táska a másik kezében, amint talaj érte a lábukat, már megfogta a kezét. Hagyjátok már őket végre békén!"  -fogalmazta.

Az elmúlt években számtalanszor örökítették meg a házaspárt olyan helyzetben, amelyek azt sugallták, hogy a valóságban nem túl jó a kapcsolatuk. Frigyükről a Melania Trump életéről szóló könyvben is szó volt, amit Mary Jordan, a The Washington Post Pulitzer-díjas újságírója írt róla. A szerző számos néhai és mostani alkalmazottjukkal beszélgetett Trumpék viszonyáról.

Sosem úgy láttam őket, mint egy normális családot, például nem ülnek le az asztalhoz együtt, hogy vacsorázzanak. Ugyanabban a házban töltik a szabadidejüket, de szinte semmit nem beszélgetnek egymással - olvashatóak az egyik volt alkalmazottjuk sorai a The Art of her Deal - The Untold Story of Melania Trump című könyvben.

A kiadványból az is kiderült, hogy az elnök és a felesége külön szobában alszanak, ennek több oka is van. Egyrészt amiatt, mert más a napi rutinjuk, míg az üzletemberből lett politikus nagyon korán kel, addig még Melania alszik. Donald első dolga, hogy bekapcsolja a tévét, annak zaja viszont zavarná a first ladyt. Érdekesség, hogy a hálószobáikban lévő képek sem arról uralkodnak, mennyire jó lenne a házasságuk. Melania lakosztályában rengeteg közös fotó van róla és gyerekükről, Barronról, míg Trump szobájában semmi családi felvétel nincs, csak olyanok, amelyeken egy-egy hírességgel, például Michael Jacksonnal látható.

Melania Trump legdögösebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös ruhákban pózolt Melania Trump, mielőtt first lady lett.

Ezt is szeretjük