Donald Trump ezt gondolja valójában Meghanról - Tényleg utálatos nőnek találja?
Az elnök eddig nem túl kedvesen beszélt a sussexi hercegnéről.

donald-trump-meghan-hercegnerol-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korábban nagy port kavart, amikor előkerült egy hangfelvétel Donald Trumpról, amiben alaposan leszólta Meghan hercegnét. Az elnök egyszerűen utálatos nőnek nevezte Harry herceg feleségét, ahogy legnagyobb politikai ellenfelét, Hillary Clintont és annak minden követőjét. A felvételen ezt mondta: "Nem tudtam, hogy ő is egy azok közül az utálatos nők közül."

Kiderült az igazság

Trump hevesen tagadta, hogy ezt mondta volna Meghan hercegnéről, szokásához híven kamuhírnek titulálta a bizonyítékul szolgáló hangfelvételt. Éppen ezért sokan tartottak tőle, hogy milyen lesz a fogadtatása az Egyesült Királyságban, hiszen a britek érthető okokból nem igazán szeretik, ha az imádott királyi családjukat pocskondiázzák.

Az elnök Londonban adott egy interjút, amiben tisztázta az ellene felhozott vádakat, és ezt mondta Meghan hercegnéről, aki 2016-ban közölte, hogy az ingatlanmogul egy szexista, aki szét akarja szakítani az ország lakóit, sőt, hozzátette, hogy fontolóra veszi, hogy elhagyja Amerikát, ha Trump valaha is hatalomra kerülne.

- Tényleg utálatos volt velem, és ez részéről rendben is van. De én nem akarok utálatos lenni vele. Tudod, mit? Szerintem jó munkát végez, és remélem, élvezi az életet. Nagyon kedvesnek tűnik. Az sem igaz, hogy Harry került engem a partin. Hihetetlenül rendes srác, nagyon sokat beszélt Ivankával és az egész családdal. Mikor odaléptem hozzá, velem is nagyon rendes volt, tényleg nagyon kedves. Rendes pasinak tartom - nyilatkozta Piers Morgan műsorvezetőnek.

Pedig Morgan előtt nem kellett volna finomkodnia Meghannal kapcsolatban, hiszen a sztárnál jobban senki nem szólta le a hercegnét, akit egykor a barátjának tartott. Decemberben egy hosszú cikket írt a kapcsolatukról a Daily Mailnek, amiben durva jelzőkkel illette a királyi család legújabb tagját, aki, miután rájött, hogy Harryn keresztül vezet az út a sztárság felé, ejtette a műsorvezetőt, és többé szóba sem állt vele.

- Egyszerűen kimondom: Meghan egy kétszínű, feltörekvő szuka, aki megkapta élete nagy szerepét, és mivel profi színésznő, addig próbál hasznot húzni belőle, amíg csak lehet. Ezért dolgozott az elmúlt húsz évben. És, mikor megkapta a nagy lehetőséget arra, hogy dobbantson, annyit sem közölt a szeretteivel, hogy "csá, lúzerek". Tudom, mert én is a lúzerek egyike voltam - írta a lapban.

Trump Katalin hercegnének is beszólt

Mielőtt még elnök lett volna, Donald Trump élesen bírálta a közszereplőket - még Katalin hercegnének is beszólt.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük