Donald és Melania Trump is koronavírusos - Így érzik magukat
Donald Trump a Twitteren jelentette be, hogy Melaniával megfertőződtek a vírussal.

donald és melania trump cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírust az elmúlt hónapokban számos világsztár elkapta, akikről legelőször kiderült, az Tom Hanks és felesége volt, akik épp Ausztráliában tartózkodtak, amikor kiderült, hogy pozitív lett a tesztjük. De Károly herceg, Antonio Banderas és Plácido Domingo is elkapta a betegséget, szerencsére mindnyájan felépültek végül.

A vírus tényleg nem válogat, magyar idő szerint a ma reggeli órákban Donald Trumpról és feleségéről, Melaniáról derült ki, hogy megfertőződtek a vírussal.

Donald Trump is koronavírusos

A Trump házaspár azért teszteltette le magát, mert kiderült, hogy Hope Hicks, a Fehér Ház egykori kommunikációs igazgatója, jelenleg pedig az elnökválasztási kampány munkatársa és az elnök egyik legközelebbi tanácsadója is covidos. Az elnök és a first lady azonnal teszteltette magát, erről maga Trump számolt be a Twitteren.

Sajnos beigazolódott az aggodalmuk.

- Ma este kiderült, hogy pozitív lett a koronavírustesztünk. Azonnal karanténba vonulunk, és megkezdjük a gyógyulásunkat. Együtt túljutunk ezen!

Melania Trump is írt a közösségi oldalra, leírta, hogy jól érzik magukat.

- Minden eseményt elhalasztottunk. Kérem, vigyázzanak magukra, és együtt túljutunk ezen! - tette hozzá a first lady a Twitter-bejegyzésében.

Nem a legjobbkor jött ez a betegség a házaspár számára, mert már javában zajlik az elnökválasztási kampány. A republikánusok jelöltje 2020-ban is Donald Trump lett, míg a demokratáké Joe Biden, aki 2009 és 2017 között Obama oldalán az Egyesült Államok alelnöke volt.

Melania Trump így festett az első elnöki vitán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt a first lady az első elnöki vitán.

Ezt is szeretjük