Donald Trump durván beszólt Meghannak és Harrynek: ezt üzente a hercegnek
Donald Trumpot a hercegi párról kérdezték a sajtótájékoztatóján.

donald-trump-harry-meghan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné a héten közzétett egy videófelvételt, amelyben arra kérték az amerikai állampolgárokat, hogy ne felejtsenek el szavazni a 2020-as elnökválasztáson.

Bár a házaspár nem mondta ki, hogy kire szavaznak, ám aki tud olvasni a sorok között, pillanatok alatt rájöhetett, hogy nem a republikánus Donald Trumpot, helyette a demokrata Joe Bident támogatják. Ennek kapcsán kérdezték meg az amerikai elnököt, mégis mi a véleménye Meghanékról.

Donald Trump nincs jó véleménnyel Meghan hercegnéről

Trump szerdán tartott sajtótájékoztatót a Fehér Házban, ahol az újságírók is kérdezhettek tőle. A The Daily Mail kérdésére is válaszolt, a bulvárlap arról érdeklődött, hogyan értékelte Meghan hercegné és Harry herceg kampányvideóját.

GettyImages-1228675727
Fotó: Joshua Roberts / Getty Images Hungary

- Nem rajongok Meghanért. Azt mondanám, de erről ő már biztosan hallott korábban, hogy sok-sok szerencsét kívánok a férjének, Harry hercegnek, mert szüksége lesz rá - zárta rövidre a véleményét.

Érezhető volt Trump szavaiból, mennyire nem kedveli a hercegi párt, valószínűleg korábban sem szimpatizált velük, hiszen amikor tavasszal kiderült, hogy Kanadából az Egyesült Államokba költöztek, egyből a Twitteren közölte, hogy nem hajlandó támogatni őket az amerikai adózók pénzéből, és biztosan nem fizeti a védelmüket sem, ahogy azt Kanada megtette. Igaz, a hercegi pár ilyen kéréssel nem is fordult az amerikai elnök felé. Trumpnál valószínűleg még inkább kihúzhatták a gyufát, mivel a szavazásra buzdító videójukban az alábbi szavakkal élt Harry herceg.

- A november közeledtéhez egyre elengedhetetlenebbé válik, hogy elutasítsuk a gyűlöletbeszédet, a félretájékoztatást és az online negativitást - fogalmazta tömören a herceg.

Az általa használt kifejezésekkel gyakran illetik az amerikai elnököt, akinek hivatalos csatornáját a Twitchről pont egy gyűlöletbeszéde miatt tiltották le, mert Trump az egyik videójában olyat állított, hogy szerinte Mexikó nemi erőszaktevőket küld át az Egyesült Államokba.

Az amerikai elnökválasztás november 3-án zajlik le.

Harry és Meghan itt élnek

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű otthont vásárolt Harry herceg és Meghan hercegné Montecitóban.

Ezt is szeretjük