Nem zavartatta magát! Félmeztelenül napozott a strandon a szexi színész
Dögös képek
Dominic Cooper új barátnőjével vakációzott az olasz tengerparton.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dominic Cooper Olaszországba vitte nyaralni új barátnőjét, a Love/Hate című ír sorozatból ismert Ruth Negga színésznőt.

A fotók tanúsága szerint igen jól érezték magukat Ischia szigetén, a színész szinte az egész napot félmeztelenül töltötte, közszemlére téve izmos felsőtestét.

Mindenki őt akarja

Rá is fért a kikapcsolódás, hiszen jelenleg összesen hat különböző filmet forgat, a rendezők szinte egymás orra elől halásszák el a sármos sztárt.

Ráadásul olyan neves színészekkel játszhat együtt az új produkciókban, mint Kirsten Dunst, Orlando Bloom vagy épp az ex-James Bond, Pierce Brosnan.

A Half of a Yellow Sun című moziban például egy olyan férfit alakít, aki a nigériai zavargások közepette érti meg az emberi kapcsolatok fontosságát, és hogy ezeket valójában nem a bőrszín határozza meg.

A nyaraláson egyébként csatlakozott hozzájuk az a Benjamin Walker is, akivel nemrégiben az Abraham Lincoln, a vámpírvadász című akciófilmben játszott együtt, a néhai elnök tanácsosának szerepében.

Először jelentek meg párként

Bár Dominic és Ruth már hónapok óta egy párt alkotnak, a hivatalos megjelenés egészen eddig váratott magára. A szerelmesek az Ischia Global Fest elnevezésű rendezvényen vettek részt együtt. A 34 éves sztár egyébként korábban a Mamma mia! szőke főszereplőjével, Amanda Seyfrieddel randizott, kapcsolatuknak azonban a New York és London közötti távolság véget vetett még 2010-ben.

A szexi színész bevállalósságát azonban mi sem bizonyítja jobban, hogy félelem nélkül formálta meg Saddam Hussein 2003-ban meggyilkolt fiát, aki köztudottan drogfüggő volt, és saját szórakozására több fiatal nőt is megerőszakolt.

Mindezek ellenére a színész sikeresen azonosult szerepével, miután megértette, hogyan vált karaktere sötétté és vérengzővé. De nem sikerült találnia benne semmi szerethetőt, képtelen volt megérteni, hogyan veszhet ki valakiből ilyen mértékben az emberség.

Ezt is szeretjük