Kiderült! Gógyszerrel lett öngyilkos a fiatal Dj AM
A legfrissebb hírek szerint a lemezlovas annyi gyógyszert vett be, hogy az utolsót már le sem tudta nyelni, mert elájult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk DJ AM váratlanul és tragikusan fiatalon bekövetkezett haláláról, ami mélyen felzaklatta egész Hollywoodot. A 36 éves korában elhunyt lemezlovas akaraterejének köszönhetően kilábalt több évig tartó súlyos kábítószer-függőségéből. Ezt követően sikeres DJ lett belőle, aki a sztárok zártkörű bulijain és a hatalmas csarnokokban egyaránt keverte a zenét.


Az eredetileg Adam Goldstein néven született zenész halálának körülményeiről időközben újabb megdöbbentő információk láttak napvilágot. A The Sun értesülései szerint a DJ - a korábbi hírekkel ellentétben - szándékosan követett el öngyilkosságot. Ugyanis több emésztetlen fájdalomcsillapítót találtak gyomrában és szájában.

- Meg akart halni. Már szinte nem is volt eszméleténél, mikor bevette az utolsó pirulát, amit le sem tudott nyelni – osztotta meg a lappal a részleteket egy bennfentes.

Egyszer már megpróbálta megölni magát

Az ellentmondásoknak azonban ezzel még korántsincs vége. Már akkor is sokan öngyilkosságra gyanakodtak, amikor a DJ halálhíre bejárta a világot. Ezt az elméletet támasztotta alá az is, hogy Goldstein húszas évei elején – amikor súlyos crack-függő volt – már megkísérelt önkezével véget vetni életének.

Habár évekig tiszta volt, a rendőrök, miután bejutottak lakásába, egy crack-pipát fedeztek fel az ágyán. Arról azonban egyelőre nincs információ, hogy szervezetében találtak-e kábítószerre utaló nyomokat.

A legzavarosabb ügy azonban a magánéletével kapcsolatos. Egyes források szerint egy héttel a halála előtt szakítottak barátnőjével, Hayley Wooddal, ám a modell ezt határozottan tagadja.

- Minden olyan feltételezés, amely szerint a tragikus baleset azért történt, mert állítólag szakítottunk, teljességgel hamis és gusztustalan. Nagyon boldogok voltunk együtt egészen az utolsó pillanatig, és nagyon szerettem Adamet – nyilatkozta Wood.

A rendőrség egy Valentin-napi kártyát talált a lakásban, amit Goldstein Woodtól kapott idén február 14-én. Az üzenet ennyi volt: Köszönöm Istennek, hogy az életem része vagy. Szeretlek.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bármi legyen is az igazság, feltehetően sosem derül ki. Elképzelhető, hogy Wood tényleg elhagyta Goldsteint, de az is benne van a pakliban, hogy a DJ egészen más okok miatt döntött úgy, hogy kioltja életét.

Ezt is szeretjük