Diego Maradona szívszorító üzenetet hagyott a halála előtt pár órával
Diego Maradona egy kéréssel fordult legkisebb fia mostohaapjához.

diego-maradona-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diego Maradona november 25-én hunyta le örökre a szemeit, halála előtt pár héttel operálták meg agyi ödéma miatt, a műtét komplikációmentesen zajlott le. Haza is engedték a hatvanéves legendát, de sajnos szívrohamot kapott, amelynek következtében váratlanul megállt a szíve.

Az egész világ gyászolja a mai napig, sokan még mindig nem fogták fel, hogy örökre elment. A Daily Mail brit napilap hozzájutott egy hangfelvételhez, amelyben Maradona elmondta az egyik utolsó kívánságát.

Ez volt Diego Maradona egyik utolsó kívánsága

Maradona összesen öt gyermek édesapja volt: három lánya, Dalma, Giannina és Jana, illetve két fia, Diego Sinagra és Diego Fernando. A legkisebb gyermeke 2013-ban jött világra, Veronica Ojeda az édesanyja, de vele végül Maradona szakított. A nő azóta a kis Diego Fernandót egy másik férfival, Mario Baudryval neveli. 

A hatvanéves sztár halála előtt pár órával hagyott egy hangüzenetet Baudrynak, neki mondta el az egyik utolsó kívánságát, ami így szólt:

- Kérlek, gondoskodj Veronicáról és az én kis angyalomról, mert ő egy igazi egyéniség - mondta.

Maradona legkisebb gyermekére utalt angyalaként, imádta a kis Diegót, becenevén Dieguitót, akit közösségi oldalán is több alkalommal megmutatott a rajongóknak. Igyekezett vele minél több időt tölteni, még egy kiskutyával is meglepte nemrég, akit Lolának neveztek el.

Tündéri Cristiano Ronaldo legkisebb gyermeke

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen édes Cristiano Ronaldo kislánya, Alana.

Ezt is szeretjük