A Mary Poppins 92 éves sztárja fiatal feleségével érkezett a premierre - Az unokája lehetne
45 év korkülönbség van Dick Van Dyke és felesége között.

dick-van-dyke-felesege-mary-poppins-visszater-premier-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dick Van Dyke legismertebb szerepe a Mary Poppins című filmben volt, ahol ő alakította Mary partnerét, a kéményseprő, utcazenész, krétafestmény-készítő művészt, táncos lábú Bertöt.

Így néz ki ma Dick Van Dyke

A színész két hét múlva már a 93. születésnapját ünnepelheti, azonban évtizedekkel fiatalabbnak tűnik a koránál. Ez valószínűleg fiatal feleségének, Arlene Silvernek köszönhető, aki 45 évvel ifjabb az ősz hajú hírességnél.

A pár 2012-ben házasodott össze, és ennyi idő után is odavannak egymásért. Arlene szintén hollywoodi berkekben mozog, habár ő a kamera másik oldalán segédkezik, sminkmesterként.

dick-van-dyke-felesege-mary-poppins-visszater-premier-nagy

Tegnap Los Angeles-ben, a Mary Poppins visszatér premierjén kapták őket lencsevégre. Dick, a film egykori Bertje a folytatásban is szerepet kapott, azonban ezúttal az öreg bankigazgató fiát, Mr. Dawes Jr.-t játssza majd el.

 A sztárt sokan bírálták, amiért egy unokája korabeli nőt vett el, ő azonban ezzel vágott vissza:

- Az, hogy elvettem Arlene-t, az egyik legokosabb döntésem volt. Ő nagyon érett a korához képest, én pedig nagyon éretlen vagyok a koromhoz képest, szóval jól kijövünk - nyilatkozta a Parade magazinnak.

- Korábban még sohasem voltam férjnél, és meg kell mondanom, csodálatos érzés a feleségének lenni. Tökéletes férfi, és tökéletes partner. Sok békát meg kellett csókolnom, mielőtt megtaláltam a királyfit! Kaland mellette az élet. Nagyon éretlen, de a jó értelemben. Vicces, szabad szellemű, nem földhöz ragadt. Mintha mindketten gyerekek lennénk. Boldogan éljük a második gyerekkorunkat - mesélte a Huffington Postnak.

Ezt is szeretjük