Elbújhatnak a tinik! Diane Lane 46 évesen is a vörös szőnyeg királynője

Diane Lane akupunktúrával és jógával fiatalodik, legutóbbi premierjén is elbűvölően festett élénk ruhájában.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 46 éves Diane Lane-ről nehéz elhinni, hogy egy kamasz nagylány anyukája, hiszen a kislányosan bájos színésznőn szemmel láthatóan nem fog az idő.

Legutóbbi premierjén is kiragyogott a színésznők sorából, ami nem is csoda, hiszen a Cinema Verite című film díszvetítésére Lane egy merész, pink selyemruhában érkezett.

Nem csak a vásznon ragyog

A Napsütötte Toszkána és a A hűtlen szépséges sztárja azon szerencsés színésznők egyike, akik nemcsak trükkös megvilágításban, hanem az életben is jól mutatnak.

Nem véletlen, hogy filmjeiben is előszeretettel teszik párba olyan fiatal macsókkal, mint a francia sármőr Olivier Martinez vagy az olasz szépfiú Raul Bova.

A gyereksztárként indult bájos színésznő zűrös gyerekkort és több félresiklott kapcsolatot tudhat maga mögött, de a hullámvölgyek ellenére Lane ragyogóbb, mint valaha.

Kortalan szépségnek persze sok csodálója és irigye van, a színésznőt lépten-nyomon fiatalságának titkáról faggatják.

Semmi botox, csak természetesen

A többszörös Golden Globe-jelölt Lane bevallottan ódzkodik a hollywoodi szépségipar csodaszereitől, ezért botox helyett inkább az akupunktúrás arckezelést részesíti előnyben. De nemcsak mosolyráncaira ügyel, testét is igyekszik fitten tartani.

- Ha van időm, jógázni megyek. Azt mondják, annyi idős vagy, amennyi a gerinced, vagyis, ha a tested fiatalos és hajlékony, az kihat az egész életedre. A hajlékonyság számomra fontosabb, mint az erő és az állóképesség, hiszen az életben sem árt néha lazának és rugalmasnak lenni - osztotta meg hitvallását a gyönyörű színésznő a RealSelf blog olvasóival.

A minden idők 100 legszebb nője közé is beválasztott Diane Lane az HBO drámájában, a Cinema Veritében igazi nagyágyúk közt, Tim Robbins, James Gandolfini és Kathleen Quinlan partnereként csillogtathatja meg tehetségét.

Ezt is szeretjük