Diana hercegnő Down-szindrómás keresztlánya nem hagyja magát! Halálát kívánták
Megdöbbentő dolgot mondtak neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, de Diana hercegnőnek van egy Down-szindrómás keresztlánya, Domenica Lawson. A 20 éves lányt nagyon megbántotta a valóságshowsztár, Ursula Presgrave, aki a Facebook-oldalára ezt írta ki: "Mindenkit, aki Down-szindrómával született, meg kellene ölni. Kegyetlenség, hogy egyáltalán világra hozták őket, amikor olyan céltalan az életük, mint egy zöldségé."

Domenica levelet írt a celebnek, miszerint a betegséggel születők élete egyáltalán nem céltalan. A vendéglátóiparban dolgozó lány elmeséli, hogy teljes életet él szerelmével, barátai is vannak. Megkérte Ursulát, hogy tüntesse el az oldaláról ezt az ostoba kiírást, amivel nagyon megsértette őt és valamennyi sorstársát.

Képes összeállításunkban megnézheted Domenica közös fotóit keresztanyjával, Dianával, valamint néhány ritka fotót az életéből!

Sohasem látott fotók Diana esküvőjéről

Lady Diana Spencer és Károly herceg páratlan esküvője még ennyi év távlatából is nagy érdeklődésre tart számot. Az eseményt sokan az évszázad esküvője és a legtündérmeseibb esküvő címekkel is illették, és most még néhány sohasem látott fénykép is előkerült a nagy napról! Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük