18 év után végre kiderült! Ez állt Diana hercegnő végrendeletében
Részletek
Így rendelkezett Diana hercegnő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én szenvedett végzetes autóbalesetet Párizsban - most pedig, 18 évvel később első ízben lehet beletekinteni a 36 évesen elhunyt hercegnő végrendeletébe.

Diana, Vilmos és Harry 1988-ban Mallorcán

Ha bárki regisztrál a Probate Search nevű oldalon, akkor 15 fontos regisztrációs díj ellenében megkeresheti és elolvashatja olyan elhunyt brit hírességek utolsó akaratát, mint Winston Churchill, George Orwell vagy Diana hercegnő.

Diana végrendeletét a Today show szerkesztői kutatták fel, ebből kiderül, a hercegnő nagyon fontosnak tartotta, hogy anyagilag és a nevelésüket illetően is gondoskodjon a fiairól.

A fiai voltak az elsők

A halálakor 15 éves Vilmosra és a 13 éves Harry hercegre 20 millió fontnyi összeget hagyott, mindemellett arra kérte az udvart, hogy édesanyjával, Frances Shand Kydd-del minden, a fiúk oktatását érintő kérdésben konzultáljanak - mintha csak érezte volna, hogy fiatalon ragadja el a halál, előbb, mint az anyját, aki végül 2004-ben hunyt el.

- Azt akarta, hogy a gyerekei ne szenvedjenek hiányt a szeretetben. Ezen nagyon sokat aggódott akkoriban, amikor Károllyal szakítottak. Szerintem a végrendeletben ez a rész is ezt jelzi - hívta fel a figyelmet a Today show-ba meghívott Robert Jobson, aki a The New Royal Family című könyv szerzője.

Diana öccse, Vilmos, Harry és Károly herceg Diana temetésén 1997-ben

Mint ismeretes, Diana és Károly válását 1996-ban véglegesítették, miután kiderült, a herceg Camilla Parker Bowlesszel folytatott viszonya.

Ám a hercegnő nemcsak fiaira gondolt a végrendeletében, egy külön kitételben 50 ezer font körüli adómentes összeget hagyott hűséges inasára és bizalmasára, Paul Burrellre is.

Diana hercegnő, a stílusikon

Nézd meg, Katalin hercegnő ruhatára mennyire hasonlít az elhunyt hercegnőére. Kattints a nagy képre a galériáért!

Ezt is szeretjük