Diana volt inasa nyilvánosságra hozta a hercegnő egyik levelét - Ilyen meghatóan írt fiairól
Paul Burrell, Diana egykori inasa osztotta meg a hercegnő megható sorait.

diana-vilmos-és-harry-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Diana hercegnő 1997 augusztusában tragikus hirtelenséggel elhunyt, fiai még csak kamasz éveikben jártak. Vilmos 15, Harry pedig két hét híján 13 esztendős volt. 

Nagyon szoros volt a viszonyuk, a hercegnő mindent megtett annak érdekében, hogy minél több minőségi időt töltsön a fiúkkal. Bár a királyi család tagjaiként a kamerák kereszttüzében kellett élniük, mégis voltak olyan programjaik, amiket az átlagos életet élő emberek is csináltak, elmentek együtt moziba, hamburgerezni, illetve Disneyland meglátogatása sem maradhatott ki. Az a tiszta szívből jövő szeretet, amit Diana érzett fiai iránt, egyik privát leveléből is jól átjön, amit még az inasának írt 24 évvel ezelőtt.

Diana hercegnő így írt a fiairól a levelében

Paul Burrell évekig szolgálta a hercegnőt, így jó viszony alakult ki köztük. A férfi eljátszott a gondolattal, mégis mi lenne Diana véleménye arról, hogy Harry és Meghan egy nyugodtabb és szebb jövő érdekében lemondott betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, illetve a saját lábukra állnak. Úgy véli, szerinte a hercegnő biztos támogatná a sussexi párt, hiszen számára mindig az volt a legfontosabb, hogy fiai boldogok legyenek. Ezzel kapcsolatban Instagram-oldalára posztolt Diana egyik leveléből egy részletet, amit több mint 24 évvel ezelőtt írt.

"A halálom napjáig szeretni fogom a fiaim, és remélem, a magok, amiket elültettem, kinőnek, és a szükséges erőt, tudást, stabilitást hozzák majd" - fogalmazta, utalva arra, hogy azokat a dolgokat, amiket megtanított fiainak, később jól és sikeresen alkalmazzák az életükben.

A rajongókat nagyon meghatották Diana sorai, Paul Burrell posztja alá számtalan pozitív komment érkezett: "olyan szépen és tisztán fogalmazott", "na én ezt nevezem igaz szeretetnek", "ha még élne, ő lenne Harry és Meghan első számú támogatója", "ezek a sorok megérintették a szívem, köszönjük Paul, hogy megosztottad ezt velünk" - írták neki a királyi család rajongói.

Ilyen szép volt fiatalabb korában Diana hercegnő

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép volt fiatalon a szívek királynője.

Ezt is szeretjük