Így táncolt Diana hercegnő és John Travolta a Fehér Házban - 30 éves fotó került elő
Lady Diana valójában nem John Travoltával szeretett volna táncolni.

lady-diana
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még 1985 novemberében, Ronald Reagen elnöksége alatt történt, hogy a Szombat esti láz sztárja, John Travolta megtáncoltatta Diana hercegnőt a washingtoni Fehér Házban.

Bár az alábbi - több mint harmincéves - fotón látható, hogy a tánc során Diana mosolyog, és úgy tűnik, jól érzi magát, valójában valaki egész mással szeretett volna keringőzni.

John Travolta és Diana hercegnő tánca

Paul Burrell, a hercegnő egykori inasa és bizalmasa a Diana utolsó 100 napja című dokumentumsorozatban arról beszélt, hogy a hercegnő nem ragaszkodott volna a hollywoodi sztárhoz. A Grease sztárja és a hercegnő közös tánca valójában az elnök felesége, Nancy Reagan ötlete volt. Ő mondta John Travoltának, hogy kérje fel Dianát.

- Nancy és Ronald Reagan csatarendbe állították a sajtót, hogy készítsenek képeket a színész és a hercegnő közös táncáról. Ő azonban leginkább Mikhail Baryshnikovval szeretett volna táncolni.

john-travolta-lady-diana

A férfi a sorozatkedvelők számára a Szex és New York Aleksandr Petrovsky-jaként ismert, ám a ’80-as évek elején a New York-i Balett magántáncosa volt, akinek művészete lenyűgözte Diana hercegnőt.

John Travolta azonban valószínűleg egészen másként emlékezett a közös táncra, mint a hercegnő. Amikor ugyanis a Jó reggelt, Amerika! műsorvezetője megkérdezte tőle, hogy, ha az 1980-as évek bármelyik részét vissza lehetne hozni, melyiket szeretné, a színész a követező választ adta:

Azt hiszem, amikor Diana hercegnővel táncoltam 1985-ben.

Valószínűleg nem pusztán önmagában a megtiszteltetés volt, ami miatt Travoltának ilyen szép emlékei vannak a Fehér Házban töltött estéről, hanem, mert a színész karrierje akkoriban éppen mélyponton volt. A hercegnővel való közös táncának köszönhetően azonban újra címlapokra került a Szombat esti láz sztárja.

Diana hercegnő merész estélyiben

Ha szeretnél még több fotót látni, lapozd át az alábbi galériát, melynek képeit Mario Testino mindössze néhány hónappal Diana hercegnő tragikusan fiatalon bekövetkezett halála előtt készítette.

Ezt is szeretjük