Szívszorító dolog derült ki Diana hercegnőről: Károly és Kamilla miatt erre nem volt hajlandó
Diana hercegnőt bántotta, hogy Károly Kamillát szerette.

diana hercegnő cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő és Károly herceg házassága 11 év után ment tönkre, 1992-ben jelentették be, hogy külön utakon folytatják, válásukat hivatalosan 1996-ban mondták ki. 

Mialatt házasságban éltek, Károly többször is félrelépett, régi nagy szerelmével, Kamillával 1986-ban kezdte meg titkos viszonyát, de minderről Diana is tudott, 1995-ös interjújában meg is jegyezte, hogy a házasságukban igazából hárman voltak, és már kicsit túlzsúfolttá alakult a helyzetük.

Erre nem volt hajlandó Diana, miután szétment Károllyal

Érthető módon mélyen bántotta a szívek királynőjét, hogy Wales hercege más nőt szeretett. Miután szétváltak útjaik, még mindig hatalmas fájdalmat érzett, sok mindenre másképp tekintett, meglepő módon még az öltözködésére is hatással volt ez a negatív tapasztalat, erről a Harper's Bazaarnak egy ausztrál divattervező, Jayson Brundson mesélt. A férfi 1996-ban működött közre Dianával.

Diana és Károly 1981-ben, az eljegyzésük bejelentésekor.
Diana és Károly 1981-ben, az eljegyzésük bejelentésekor.
Fotó: Hulton Archive / Getty Images Hungary

Jól ismerte a hercegnő fodrászát, Joh Bailey-t, aki felkérte őt asszisztensként, ugyanis Diana külsejét kellett megálmodniuk egy jótékonysági rendezvényre. Brundson erre nem mondott nemet, ráadásul óriási rajongója a brit királyi családnak. Óriási élményként élte meg, hogy segíthetett a hercegnőnek a ruhaválasztásban. Felidézte, hogy Diana több cipőt is mutatott neki, mégis melyiket viselje.

- Megkérdezte, mit gondolok róluk. Én végigmértem az összes cipőt, aztán megakadt a szemem egy pár Chanelen. Mondtam is neki, hogy ezek mennyire jól mennének a Versace ruhájához. Erre ezt felelte: "nem, képtelen vagyok két, egymással összekapcsolt C betűt viselni" - emlékezett vissza.

diana
Fotó: Georges De Keerle / Getty Images Hungary

A szakember finoman rákérdezett, hogy mi baja a Chanel logójával, erre jött Diana fájdalmas válasza.

Károly és Kamilla jut róla eszembe.

Bár nálunk az előkelőségek keresztnevei K betűvel kezdődnek, ám az angolszász országokban Károlyt Charles-nak, Kamillát Camillának írják. Ezek után érthető, hogy Diana nem tudott többé az ikonikus márka termékeire ránézni, hiszen a logó miatt fájdalmas emlékek törtek elő.

Diana Magyarországon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Diana hercegnő, amikor 1990 májusában hazánkban járt.

Ezt is szeretjük