Kiszivárogtak Diana hercegnő botrányinterjújának részletei: hihetetlen, Károlyról mit mondott
Diana hercegnő 25 éve féltve őrzött interjújáról rántotta le a leplet a Channel 4 dokumentumfilmje.

diana-hercegnő-károly-herceg
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő a mai napig a brit történelem egyik legnagyobb ikonja, személye most is az emberek érdeklődésének középpontjában áll, így mindig hatalmas port kavar, ha eddig nem hallott történetek látnak napvilágot róla. 

A walesi hercegné 1981-től 1996-ig volt Anglia trónörökösének, Károly hercegnek a felesége. Házasságuk nem volt mentes a botrányoktól: kapcsolatuk a ’80-as évek vége felé kezdett megromlani, miután Károly 1986-ban titkos viszonyt kezdett régi nagy szerelmével, Kamillával.

Diana hercegnő botrányinterjúja

Bár hivatalosan 1992-ben jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket, egy frissen kiszivárgott régi interjú szerint már a kezdetekkor sem volt felhőtlen köztük a helyzet. A Channel 4 csatorna Diana: The Truth Behind the Interview című dokumentumfilmjében rántotta le a leplet arról, a szívek királynője mit gondolt valójában egykori férjéről.

diana és károly
Fotó: Central Press / Getty Images Hungary

1995-ben, két évvel halála előtt ült le a Daily Telegraph Max Hastings nevű volt riporterével, hogy kendőzetlen őszinteséggel avassa be őt abba, miként vélekedik volt férjéről. Az interjú olyan botrányosra sikerült, hogy végül nem is közölték, így 25 évet kellett várni arra, hogy napvilágra kerüljön az igazság.

- Első körben arra ébredtem rá, hogy Diana mennyire gyűlölte Károlyt. Amikor rákérdeztem, voltak-e boldog pillanataik együtt, azt felelte, számára házasságuk az első naptól kezdve maga volt a megtestesült pokol - írta meg az újságíró szavait a Daily Mail.

diana 2
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

Az akkor 34 éves előkelőség arról is beszélt, hogy semmit sem akart jobban, mint idősebbik fiát, Vilmost a trónon látni.

- Kerek perec kijelentette, hogy szerinte Károly alkalmatlan az uralkodásra, azt akarta volna, hogy lépjen vissza, és adja át a helyét Vilmosnak, hogy ő lehessen az új király.

Diana hercegnő kedvenc ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Diana kedvenc estélyi ruhái.

Ezt is szeretjük