Diana öccse szomorú dolgot fedett fel nővéréről: a hercegnő ezt sosem tudta feldolgozni
Diana öccse, Charles Spencer exkluzív interjút adott.

diana-hercegnő-testvére-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő három évvel fiatalabb öccse, Charles Spencer időről időre exkluzív interjút ad valamelyik médiumnak, a múlt héten a Times készített vele egy exkluzív anyagot, amelyben természetesen elveszített nővéréről is mesélt.

Felidézte gyerekkoruk egyik legszomorúbb emlékét, amit a szívek királynője igazán sosem tudott feldolgozni.

Ez volt Diana hercegnő egyik komoly gyerekkori traumája

Szüleik, Edward John Spencer és Frances Burke Roche házassága nem volt túl idilli, végül a nő 1967-ben elhagyta a férfit, a válásukat 1969-ben mondták ki.

- Az apánk egy csendes és állandó szeretetforrás volt, de édesanyánk nem volt az a szülőtípus, erről nem ő tehetett. (...) Amikor pakolta össze a cuccait, megígérte Dianának, hogy meglátogat minket. A testvérem mindig ott várta az ajtóban, de anya sosem jött - idézte fel a szomorú emléket Charles Spencer.

Diana és öccse, Charles.
Diana és öccse, Charles.
Fotó: Central Press / Getty Images Hungary

Két idősebb nővérük akkoriban bentlakásos iskolába jártak, így sokkal kevesebbet tapasztaltak a szülők rossz kapcsolatából, ám Diana és Charles sok mindennek a fültanúi voltak. A férfi a gyerekkorukat nagyon szomorúnak festette le az interjúban, ez alátámasztja a hercegnő állításait is, amelyek a Diana: Saját szavaimmal című dokumentumfilmben is elhangzottak.

- Elég boldogtalan gyermekkorom volt, a szüleink folyton veszekedtek. Anya mindig sírt, apa sosem beszélt nekünk erről, és nem volt szabad kérdéseket feltennünk. Túl sok dadánk volt, az egész instabil volt. Csak arra emlékszem, hogy folyton boldogtalan voltam, és távolságtartó lettem - ezt már Diana hercegnő mesélte egy titkos interjú során, amely alapján a dokumentumfilmet is elkészítették.

Diana édesanyjával, Francesszel.
Diana édesanyjával, Francesszel.
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

Amikor a hercegnő felnőtt, akkor is bonyolult maradt a kapcsolata édesanyjával. Miután Károly hercegtől elvált, Francesnek nem tetszettek azok a férfiak, akik el kezdték csapni a szelet Dianának. Ez olyan szinten elmérgesítette a végén a kapcsolatukat, hogy a hercegnő élete utolsó hónapjaiban már nem is volt hajlandó az anyjával szóba állni, erről Paul Burrell komornyik mesélt. A férfi állítása szerint Frances ittas állapotban hívta fel a lányát, majd mindenféle illetlen jelzőt a fejéhez vágott, Diana hiába kérte anyját, hagyja abba az alázást, sajnos az asszony nem állt le. Végül sírva lecsapta a kagylót, és soha többé nem beszéltek egymással.

Katalin édesanyja remek formában van

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikus formában van Katalin hercegné édesanyja.

Ezt is szeretjük