Meghan miatt veszekszik Harry és Vilmos - Tönkretette a kapcsolatukat
Nem olyan jó már a testvérpár viszonya, mióta Meghan megérkezett.

harry-vilmos-viszaly-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg évek óta vágyott már saját családra, ezért mindenki nagyon örült, amikor végre összejött álmai asszonyával, Meghan Markle-lel. Legalábbis egy darabig. Ugyanis, mióta Meghan bekerült a királyi családba, alaposan felforgatta az állóvizet, sőt, még a két trónörököst is összeugrasztotta.

Meghan nagyon megváltoztatta Harry-t

Jelenleg egy dokumentumfilm készül Meghan és Katalin egyre feszültebb viszonyáról is, mely a Kate V Meghan: Princesses At War - azaz Katalin vs. Meghan: Hercegnők háborúban - címet kapta. A cím sántít, mert egyik sem született hercegnő, de ebben az alkotásban megszólalt a hercegek édesanyjának, Diana hercegnőnek az egykori bizalmasa, Lady Campbell is, aki máig közel áll a családhoz. Elárulta, hogy igazak a pletykák, Harry és Vilmos valóban Meghan miatt kapott össze:

- Harry-t teljesen a bűvkörébe vonta Meghan, nagyon megváltozott. Mindent felad érte, eltávolodik a régi barátaitól, megváltoztatja az alapvető szokásait miatta. Persze egy házasságban mindenki változik kicsit, de Meghannak nem szabadott volna éket verni Vilmos és Harry közé - nyilatkozta a műsorban.

A királyi család életrajzírója, Katie Nicholl is megszólalt, és ő is hasonló véleményen van, mint Lady Campbell:

- Vilmos herceg nagyon féltette Harry-t, ezért az eljegyzésük után többször is megkérdezte, hogy nem érzi-e úgy, hogy túl gyorsan halad a kapcsolat. Harry persze foggal-körömmel védte Meghant, és a testvérpár kapcsolata azóta nem a régi. Viccelődnek egymással a nyilvánosság előtt, hogy azért nem érnek rá találkozni, mert Vilmosnak mosogatnia kell otthon, Harry-t pedig úgy kell kiszakítani a szerelmi fészekből, azonban a poénok mögött tényleges probléma áll.

Pedig Vilmos nagytestvérként csak meg akarta óvni Harry-t a csalódástól, és ő az egyetlen, aki megkérdezhet tőle ilyen jellegű dolgokat is. Azóta érezhető köztük a feszültség, Meghan pedig csak ront rajta - mondta az írónő.

Ezt is szeretjük