Détár Enikő 46 évesen is sugárzóan szexi
Mindig figyel a külsejére
Détár Enikő színésznő több mint húsz éve van már a pályán, emellett műsort vezet, és gyereket is nevel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár nők közül többen hajlamosak elhagyni magukat a negyedik iksz betöltése után, mondván, onnantól már így is, úgy is öregnek számítanak, azért nem mindenki temeti magát negyven fölött. A hazai sztárvilágban is bőven találunk példát arra, hogyan lehet valaki a fiatalokat megszégyenítő módon szexi - negyvenakárhány évesen is.

Détár Enikő kétségtelenül az egyik legdögösebb színésznő és műsorvezető, aki nem mellesleg kétgyermekes családanya - és ki gondolta volna róla, hogy február 26-án betöltötte a 46. életévét! Ugyan mostanság leginkább pihenésre ítéltetett az orvosok által, abban biztosak lehetünk, hogy ha újra felbukkan a színpadon vagy a képernyőn, sugárzóbb lesz, mint valaha.

Szereti, ha jól néz ki

Persze ne gondolja senki, hogy a szépség és a jó alak csak úgy jön magától.

Az egyebek közt Déryné-díjas művésznő, aki egyébként immáron 25 éve Rékasi Károly felesége, maga is több alkalommal beszélt arról, bizony nem kis áldozattal jár, hogy a rajongói mindig kifogástalan külsővel láthatják.

Mint tavaly nyáron a Patika Magazinnak adott interjújában bevallotta, a kilók kordában tartásával rendszeresen küzd, két okból azonban rendkívül fontosnak tartja a jó kinézetet.

- A Kari egy istenien karbantartott pasi, aki nagyon figyel magára. Én pedig egyrészt neki is tetszeni akarok, másrészt a munkámhoz is szükségem van arra, hogy mindig csinos legyek - mesélte.

Bár nem ragaszkodik egyféle diétához, arra nagyon ügyel, mit és mennyit eszik, ám szerencséjére kedveli a gyümölcsöket. Mindemellett kibékült genetikai adottságaival, és nem próbál erőszakkal vékonyabb lenni, mint amit az alkata megenged.

Imádják egymást

Valószínűleg gyerkőcei, a kisiskolás Zsebi és az egyetemista Gigi rendkívül büszkék dögös mamájukra - férje pedig láthatóan szintén odavan bűbájos élete párjáért. Talán még abból is előnyt tudnak kovácsolni, hogy a színészt nemrég kiírták a Barátok köztből - karaktere, Zsolt ugyanis börtönbe vonult.

Így legalább még több ideje jut a kimerültség miatt kórházba került, majd a napokban hazaengedett feleségére, valamint kilencéves kisfiukra, akivel teniszezni járnak majd.

- Eddig csak toltam magam előtt a dolgokat, de most végre jut időm majd mindenre. Elsősorban a nemrég vásárolt pálinkafőzdénkre szeretnék koncentrálni, de van bőven színházi és előadóesti felkérésem is.

Ám a legfontosabb, hogy többet lehetek a családommal! A tennivalókat igyekszem majd délelőttönként intézni, így a délutánjaim csak és kizárólag Zsebié és Encié lesznek! - mesélte a sztár a Kiskegyednek.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence; Europress

Ezt is szeretjük