"Totál részeg voltam" - Élő adásban okozott botrányt Dennis Rodman

Bocsánatot kér

Bocsánatot kért a CNN-botrány miatt Dennis Rodman.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bocsánatot kért viselkedéséért csütörtökön Dennis Rodman, az NBA amerikai profi kosárliga volt játékosa.

A Féreg becenéven emlegetett 52 éves sportoló még kedden, a CNN élő adásában kelt ki magából, amikor a műsorvezető az Észak-Koreában bebörtönzött amerikai misszionáriusról, Kenneth Bae-ről kérdezgette.

Élő adásban veszekedett

Rodman más volt NBA-játékosok és utcai kosarasok társaságában hétfőn érkezett Phenjanba, hogy szerdán úgymond ajándékmérkőzést játsszon az észak-koreai öregfiúk-válogatott ellen az ország vezetője, Kim Dzsongun születésnapja alkalmából.

A CNN műsorvezetője azt kérdezte tőle: megpróbálta-e latba vetni befolyását az Észak-Koreában több mint egy éve fogva tartott Kenneth Bae szabadon bocsátása érdekében.

A jelentések szerint a súlyosan beteg amerikai keresztény misszionáriust "államellenes bűncselekmények" miatt tartóztatták le 2012 novemberében, és tavaly májusban 15 évi kényszermunkára ítélték, ám az ellene felhozott konkrét vádak továbbra sem ismeretesek.

- A francot érdekel engem, hogy ön mi a fészkes fenét gondol. Egy nap ez az ajtó meg fog majd nyílni, amiért ez a tíz fiú itt van - mondta emelt hangon Rodman, aki élő kapcsolásban nyilatkozott az észak-koreai fővárosból.

"Tudom, hogy ez nem mentség"

A sztár indulatosan, ujjal a kamerába mutogatva visszakérdezett, és arról faggatta a műsorvezetőt, van-e fogalma arról, hogy Bae mit csinált Észak-Koreában.

Erre azonban ő maga sem válaszolt. A sportoló életre szóló barátjának nevezte Kim Dzsongunt, és úgy vélekedett, hogy látogatása nagyszerű ötlet a világ számára.

Csütörtökön azonban mégis jobb belátásra tért, és elnézést kért Kenneth Bae családjától, a menedzsmentjétől és játékostársaitól is.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nagyon feszült volt a nap, és mire az interjúhoz értünk, én már totál részeg voltam. Tudom, hogy ez nem mentség, de teljesen ki voltam ütve, annyira izgultam - mondta Rodman.

Ezt is szeretjük