Erről beszél most mindenki! Nézd meg, hogy tombolt a forgatáson a színész
Dennis Quaid kijött a sodrából. Rejtett felvétel következik!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A héten került ki az internetre egy 45 másodperces lesivideó, amelyen Dennis Quaid látható egy forgatáson, amint a 61 éves színész teljesen elveszti a türelmét, szitkozódik, ócsárolja a stábtagokat és mindenkit lehord a sárga földig.

Dennis Quaid
Jimmy Kimmel

- Mi a f*** történik itt? Én itt próbálom játszani a szerepem, amikor ez a f***fej begyalogol a felvételbe, és tönkrevág mindent! Még egy mondatot sem tudok végigmondani anélkül, hogy ez a f***kalap itt ne sugdosna a füledbe, és akkor látom, hogy már nem is ide figyelsz - fakadt ki a sztár, majd amikor valaki a stábból próbálta csitítani, akkor arra is ráförmedt.

- Te ne deniszezzél itt nekem! Én profi vagyok, de ez a legamatőrebb forgatás, amin valaha is voltam. Ez egy lósz** - folytatta Dennis Quaid, majd a végén egy "kapjátok be!"-vel zárta a monológját.

A felvétel gyorsan eljutott az internet számos pontjára, az amerikai televíziós csatornák műsoraiban azt találgatták, vajon mi történhetett a sztárral - vagy ha átverés, ki állhat e mögött.

Igazi vagy átverés?

Bár manapság a hasonló videókról már nem lehet tudni, átverések vagy igaziak, úgy tűnt, ezúttal valódi a felvétel, vagy legalábbis egy volt biztos: az ilyen mókákról híres Jimmy Kimmel tagadta, hogy bármi köze is lenne hozzá.

A showman kedd esti műsorában taglalta meg mindezt a közönségével, ugyanakkor azt is elárulta, jót szórakozott a felvételen.

- Ugye, mindannyian látták Dennis Quaid videóját, amin kiborul a forgatáson? Nos, múlt éjjel én is megnéztem, 14-szer egymás után! […] És mire reggel felébredtem, már mindenki azt állította, én vagyok mögötte. A neten már fent van több tucat cikk és rengeteg komment, és ezekben mind engem tesznek felelőssé a videóért. Hát meg kell, hogy mondjam, mélységesen csalódott vagyok! Az ember csinál vagy 50 hasonló tréfát, és aztán meg hirtelen senki nem hisz neki, még ilyet! - tréfálkozott az adásban.

Akárhogy is, Dennis Quaid, akit a magyar nézők olyan filmekből ismerhetnek, mint a Sárkányszív vagy a Holnapután, nem nyilatkozott a videóról.

Ám nyilatkozott helyette a Funny or Die weboldal, ami direkt arra specializálódott, hogy ilyen videókat gyárt. A nagy találgatásokra válaszul ugyanis szerda este megosztották az oldalukon a videó teljes változatát - melyből az is kiderül, a Dennis Quaid által használt szitokszavakat egészen másképpen, szó szerint kell értelmezni. A lósz** tehát tényleg az, és a szitkozódást záró Blow me! (szó szerint fújj meg! - a szerk.) sem káromkodásként értendő, hanem arra utalt, hogy állítsák be a frizuráját.

Angolul tudóknak érdemes mindkét videót meghallgatni - itt tényleg semmi sem az, aminek hallatszik!

Ezt is szeretjük