Már csak napjai vannak hátra Dennis Hoppernek
A haldokló Dennis Hopper rákja átterjedt a csontjaira, több magazin értesülései szerint már csak napjai vannak hátra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk a szomorú hírről, amikor 2009 október elején kiderült, hogy ismeretlen okok miatt kórházba szállították Dennis Hoppert, majd alig egy hónappal később arról is, hogy szóvivője bejelentette: prosztatarákban szenved.

A legfrissebb hírek szerint Hopper állapota a kezelések ellenére sem javult, és a rák átterjedt a csontjaira. A National Enquirer és a The Huffington Post értesülései szerint a 73 éves amerikai színésznek csak napjai vannak hátra, betegágya körül pedig már összegyűlt családja és néhány közeli barátja.

Válóper a halálos ágyon

Ami azonban igazán megdöbbentő, hogy Hopper január 14-én beadta a válókeresetet tizennyolc év házasságot követően, de hogy pontosan mi áll döntése hátterében, azt nem tudni.

Hiszen Victoria Duffy 1996 óta a felesége, szám szerint ráadásul az ötödik, és úgy tűnt, hogy boldog házasságban élnek.

Egy magát megnevezni nem akaró, a családhoz közel álló barát véleménye szerint a Szelíd motorosok és a Kék bársony kultikus sztárja a sok gyógyszertől már nincs is magánál, míg egy másik forrás szerint egészen másról van szó.

A pénzről szól az egész

- Ez egy igazi tragédia, és szomorú, de nem másról van szó, mint hogy ki mit örököl. Egyszerűen csak ki akarja zárni Victoriát az örökségből - osztotta meg véleményét a The Huffington Posttal egy régi barát.

Dennis Hopper több mint fél évszázados pályafutása során olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Haragban a világgal, a Szelíd motorosok, az Apokalipszis most és a Kék bársony.

Kétszer jelölték Oscar-díjra, először a Szelíd motorosok forgatókönyvéért 1970-ben, majd A legjobb dobás mellékszerepéért 1987-ben.

Ezt is szeretjük