Friss! Kórházba kellett vinni Dennis Hoppert
A sztár váratlanul rosszul lett, egy szemtanú szerint oxigénmaszk volt rajta, és mindenféle csövek lógtak ki belőle.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. szeptember 30-án egy meg nem nevezett New York-i kórházba szállították Dennis Hoppert, adta hírül az Entertainment Tonight.

A 73 éves amerikai színész az egyik szemtanú elmondása szerint a mentőkocsiban gázmaszkot viselt, és mindenféle csövek lógta ki belőle.

A sztár szóvivője egyelőre nem közölt hivatalos információkat Hopper egészségi állapotát illetően, az Associated Press viszont időközben megtudta, hogy a színésznek influenzához hasonló tünetei voltak, és hasi fájdalmakra panaszkodott.

Hopper szerda este a Late Night with Jimmy Fallon nevezetű beszélgetős műsorban tette volna tiszteletét, ám rosszulléte miatt erre már nem került sor.

A Szelíd motorosokkal történelmet csinált

A népszerű színész az ötvenes években kezdte pályafutását, 1955-ben például két alkalommal is együtt szerepelt James Deannel, méghozzá a Haragban a világgal és Az óriás című alkotásokban.

A hatvanas évek végén a korszakalkotó Szelíd motorosok rendezőjeként robbant be a filmvilágba, melynek nem csak szereplője, de forgatókönyvírója is volt, utóbbiért Oscarra is jelölték.

Második alkalommal az 1986-os A legjobb dobás című dráma főszerepéért terjesztették fel a rangos filmes elismerésre, ám akkor a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat Michael Caine kapta a Hannah és nővéreiért. Hopper pályafutása meglehetősen kétarcú, hiszen az évtizedek során sok kiváló alakítással örvendeztette meg rajongóit, miközben számtalan alkalommal vállalt szerepet vacak filmekben is.Egyik legemlékezetesebb alakítását David Lynch 1986-os Kék bársony című thrillerében láthattuk. Ebben hátborzongató módon testesítette meg minden idők egyik legijesztőbb filmes negatív hősét, Frank Booth-t, aki különféle kéjgázokkal kábította el magát, mielőtt meglehetősen bizarr aktust kezdeményezett volna az Isabella Rossellini által megformált Dorothy Vallensszel.
Ezt is szeretjük