Végleg vége! Négy év házasság után szakított a sztárpár
Denise van Outen még megpróbálta megmenteni kapcsolatukat, nem sikerült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Denise van Outen angol színésznő és férje, Lee Mead négy év házasság és egy közös gyermek után külön utakon folytatják.

A 39 éves szőke szépség hullámvölgybe került kapcsolatáról már rég pletykált a bulvársajtó, de a pár most erősítette meg a híreszteléseket.

Szakított férjével

A sztárpár házassága már régen válságban volt, de először megpróbálták megoldani a problémákat. A színésznő egész nyáron külön nyaralt férjétől, amit akkor azzal magyarázott, hogy nincs dadusuk, és valakinek vigyázni kell kislányukra, egyébként pedig mindkettőjüknek jót tesz egy kis külön töltött idő.

Sokszor tagadták, hogy a szakításon gondolkoznak, most mégis búcsút intettek egymásnak. A kapcsolatnak állítólag a rengeteg munka és az időhiány vetett véget. Elmondásuk szerint olyan sokat dolgoztak, hogy egymásra abszolút nem maradt idejük, ami elhidegüléshez vezetett.

Denise van Outen úgy döntött, jobb, ha elköszönnek egymástól, és mindenki békében éli a saját életét, ugyanis az utóbbi hónapok nem voltak mentesek a veszekedéstől és a feszültségtől.

Kislánya érdekeit nézte

A színésznő a drasztikus döntés előtt komolyan számításba vette a pro és kontra érveket.

A végső elhatározásban leginkább az dominált, hogy kislánya boldog és kiegyensúlyozott ember maradjon.

Nem szerette volna, hogy a még csak hároméves lányának egy zaklatott, veszekedéstől hangos környezetben kelljen felnőnie, így jobbnak látta, ha minél gyorsabban véget vet rossz házasságának, és párkapcsolati kudarcából semmit nem érzékeltet a sztárcsemetével.

A pár 2009-ben házasodott össze a Seychelle-szigeteken. A gyönyörű esküvőn csupán 12 ember vehetett részt, de az ott készült fotókat később megosztották a sajtóval. A kapcsolat élethosszig tartó szerelemnek tűnt, így sokakat meglepett, hogy ilyen hamar véget ért.

Ezt is szeretjük