43 éves, 2 gyerek anyja, és elképesztően néz ki bikiniben is! Friss fotókon Denise Richards

Nézd meg Charlie Sheen exének nyaralós képeit.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Itt a nyár és a kánikula, természetes, hogy aki teheti, vízparton hűsöl, és csak annyi ruhadarabot visel, amennyit feltétlenül muszáj.

Nincsenek ezzel máshogy a sztárok sem, nem véletlenül kapják le őket sorra bikiniben valamelyik népszerű strandon. A napokban például Denise Richards színésznőt kapták le a fotósok, amint kislányával, a kilencéves Lolával strandoltak Los Angelesben.

A fotókat elnézve a 43 éves sztárnak igazán nincs takargatnivalója, és bár két gyerkőcöt is szült - Sami és Lola édesapja Charlie Sheen -, ez egyáltalán nem látszik alakján. Tévedés lenne azonban azt hinni, hogy csak úgy magától van ilyen bombázó alakja, vagy valamilyen csodapirulától. Mint az egykori Bond-lány többször is hangsúlyozta, komoly odafigyeléssel és rendszeres sporttal őrzi vonalait.

Módszere a napi többszöri étkezés kisebb adagokkal, valamint az edzés.

- Nagyon aktív életet élek, és ezzel a testemet is karbantartom. Rájöttem, hogy mindenkinek más a teste, ezért más mozgásforma válik be a legjobban - nálam a tánc és a pilates az, ami igazán hatékonynak bizonyult - árulta el a Self magazinnak.

Sztárok szülés után

Nézd meg, kinek hogyan változott meg az alakja, miután életet adott gyermekének!

Ezt is szeretjük