Hova fogy még? A 43 éves színésznő már csont és bőr - Mi történt vele?

Friss kép!

Denise Richards nem állt meg a fogyásban, egyre vékonyabb.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A volt modell, Denise Richards csak árnyéka egykori önmagának, lassan rá sem lehet ismerni. Charlie Sheen exneje ugyanis egyre soványabb.

A 3 gyermekes színésznő eddig nem vallotta be, ám közeli barátai gyakran nyilatkoznak a sajtóban, hogy Richards anorexiás. 

Extra vékonysága megosztotta környezetét, míg egyesek megfigyelés alatt tartanák és ellenőriznék súlyát, addig mások a genetikai adottságaira hivatkoznak. 

Néhány ismerős a színésznő pártját fogja és azt állítja, hogy a sztár mindig is vékony volt, és hogy egész családjára a filigrán testalkat a jellemző. Szerintük karcsúsága egyfelől öröklött, másfelől a színésznő rengeteg edzése és pilátesz órái járulnak hozzá szokatlan vékonyságához.

A barátok még azt is hozzátették, hogy az ex Bond-lány 24 órában édesanya, ami azt jelenti, hogy non-stop meg sem áll, rohangál a gyerekek után, így pedig nagyon könnyű vékonynak lenni. 

A 43 éves sztármama elve, hogy mindenki azt adja a testének, ami személy szerint jólesik neki. Mindenki teste más, tehát mást igényel. Saját magáról azt mondta, hogy nem diétázik, csupán rengeteg gyümölcsöt eszik, és sokszor, de keveset étkezik. Elmondása szerint az élvezetektől sem fosztja meg magát, hiszen imádja a fagylaltot és a perecet is.

Nagyot néztek az esti műsorban! 16 kilóval könnyebben jelent meg Whoopi Goldberg

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük