Sokkolóan vékony friss képein! Betegség miatt fogyott le a 42 éves színésznő?

Denise Richards külseje a felismerhetetlenségig megváltozott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Denise Richardsot Los Angelesben kapták lencsevégre. Az egykor tökéletes idomokkal rendelkező színésznő most úgy lefogyott, hogy alig lehet ráismerni.

Tíz éve Bond-lányként még jó súlyban volt, mára ez megváltozott. Egyes ismerősök szerint pszichés betegségben szenved, testképzavara van, minek eredményeképp túlzásba viszi a diétát.

Betegesen vékony

Charlie Sheen volt felesége épp közös lányukat, Samet vette fel az iskolánál, amikor találkozott a fotósokkal. A színésznő egy ujjatlan, rózsaszín felsőt viselt, melyből kilógtak extrán vékony karjai. Az arca is megviseltnek tűnt, inkább hasonlított egy csontvázhoz, mint régi önmagához.

Extra vékonysága megosztotta környezetét, míg egyesek megfigyelés alatt tartanák és ellenőriznék súlyát, addig mások a genetikai adottságaira hivatkoznak.

Néhány ismerős a színésznő pártját fogja és azt állítja, hogy a sztár mindig is vékony volt, és hogy egész családjára a filigrán testalkat a jellemző. Szerintük karcsúsága egyfelől öröklött, másfelől a színésznő rengeteg edzése és pilátesz órái járulnak hozzá szokatlan vékonyságához. A barátok még azt is hozzátették, hogy az ex Bond-lány 24 órában édesanya, ami azt jelenti, hogy non-stop meg sem áll, rohangál a gyerekek után, így pedig nagyon könnyű vékonynak lenni.

Jól érzi magát

Saját magáról azt nyilatkozta, hogy soha nem volt még jobban. Teljesen egészségesen él és ez nagyon fontos számára, hiszen példát szeretne mutatni 9 éves lányának. A vegetáriánus étrendet követi és sokat sportol.

Két ruhaméretet fogyott! Az egykori tinisztár ismét nádszálkarcsú

Nézegess képeket!

Elolvasom

A 42 éves sztármama elve, hogy mindenki azt adja a testének, ami személy szerint jól esik neki. Mindenki teste más, tehát mást igényel. Saját magáról azt mondta, hogy nem diétázik, csupán rengeteg gyümölcsöt eszik és sokszor, de keveset étkezik. Elmondása szerint az élvezetektől sem fosztja meg magát, hiszen imádja a fagylaltot és a perecet is.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az színésznő elmondása szerint szereti 40-es éveit, sokkal jobban élvezi ezt az időszakot, mint amikor Bond-lány volt. Kívül-belül kiegyensúlyozott.

Ezt is szeretjük