Emlékszel a Dempsey és Makepeace szőke bombázójára? Most így néz ki Glynis Barber
A színésznőt múlt héten egy londoni gálán fotózták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Glynis Barbert a fél ország kedvelte meg a nyolcvanas években, a Dempsey és Makepeace sorozatnak köszönhetően.

A valóságban már 26 éve házasok

Bár a brit nyomozós szériából csupán 30 epizód készült a 1985 és 1986 között, az akkori nézőknek még bizonyára a fülében csengenek a Kovács Nóra és Harsányi Gábor hangján folyó évődések, amelyek a két főszereplő, az amerikai James Dempsey hadnagy -  Michael Brandon alakításában - és az angol Harriet Makepeace őrmester között zajlottak.

A kémia olyannyira működött közöttük, hogy 1989-ben a két színész összeházasodott - azóta is együtt vannak -, és egy fiuk is született a kapcsolatból.

Mindemellett persze volt, aki nem a szócsaták vagy a nyomozás miatt ült le a képernyő elé, hanem mert a szőke színésznő igazi bombázóként tündökölt a sorozatban, és sokan csak miatta nézték hétről hétre az epizódokat.

59 évesen is dögös Glynis Barber 

Glynis Barber 30 éves volt, amikor a széria készült - és most, három évtized elteltével is elképesztően dögös még mindig, annak ellenére, hogy idén októberben már a 60. születésnapját ünnepli.

Erről bárki meggyőződhet, aki megnézi a múlt heti Olivier Awards-gálán készült fotóját, hiszen alig 40-nek lehet nézni a mosolygós képen.

Bár hihetetlenül fiatalos még mindig, a színésznő állítja, nem veszi igénybe a plasztikai sebészek segítségét.

A sorozatban, 1985-ben
Az Olivier gálán, 2015 áprilisában

- Az az igazság, fóbiám van a műtétektől, igazi gyáva nyúlnak érzem magam. Persze nem ítélek el senkit, aki megteszi, mindenkinek joga van hozzá. De számomra a kulcs az egészséges életmód - árulta el a színésznő, aki minderről most könyvet is megjelentetett.

Az általa javasolt InSynch diétában persze nem sok új elem van, a gluténmentességet hirdeti, a liszt és a legtöbb szénhidrát kizárásával, valamint a reggeli étkezés kihagyását és a kortyonkénti folyamatos vízivás helyett a rendszeres pohárnyi vízmennyiség elfogyasztását. Mindezt kiegészítve kardió edzéssel és jógával bárki olyan jó formába lendülhet, mint az 59 éves színésznő.

Ezt is szeretjük