Demi Moore smink nélkül átlagos háziasszony
Demi Moore a haja miatt nem ment el a Golden Globe-gálára, az önmagáról készített fotót azonban feltette az internetre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashton Kutchernek kötelessége volt megjelenni a január 17-én, vasárnap tartott Golden Globe-díjátadón, ugyanis Jennifer Garnerrel együtt neki kellett átadnia a legjobb sorozatszínész musical és vígjáték kategória győztesének a rangos elismerést.

A jelöltek közül ezt végül Alec Baldwin vehette kezébe A stúdióért, ami nem lehetett akkora meglepetés számára, hiszen ez volt a harmadik alkalom, hogy alakítását Golden Globe-bal jutalmazták.

A haja miatt nem mozdult ki

A harmincegy éves amerikai színészt azonban meglepő módon nem kísérte el felesége, Demi Moore, aki otthon töltötte a vasárnap estét. A negyvenhét éves amerikai színésznő megosztotta távolmaradásának okát rajongóival a Twitteren - mint írta, rossz napja volt a hajának, bizonyítékul pedig egy önmagáról készített fotót is feltett.

A képen a Sztriptíz egykori sztárja kétségkívül korántsem fest úgy, ahogyan megszokhattuk a magazinok címlapján vagy a mozivásznon. Meglepő, de igaz: Demi smink nélkül, csapzottan pontosan úgy néz ki, mint egy teljesen átlagos, hétköznapi háziasszony. Arról nem is beszélve, hogy az életkorát sem tagadhatná le, szemben például legutóbbi reklámszereplésével.

Mesterségesen megfiatalították

Moore ugyanis Helena Rubenstein Wanted nevű parfümjének lett a reklámarca, a plakátokon azonban zavarba ejtően és pofátlanul szétretusálták az arcát. Az ötödik ikszhez közeledő színésznőt a képszerkesztők legalább húsz évvel megfiatalították.

Az összhatás pedig olyan mesterségesre sikerült, mintha nem is Demi, hanem valamelyik robotmásolata lenne a képen.

A nagy babagyűjtő hírében álló színésznő újabban a plüssmajmokra kattant rá, amiről Ashton Kutcher csak annyit nyilatkozott viccesen, hogy aggódik, mert érzése szerint előbb-utóbb rémálmai lesznek szerelme furcsa gyűjteményétől.

Ezt is szeretjük