Ez aztán ciki! Demi Moore melltartó nélkül lépett a vörös szőnyegre

Hosszú ideje nem láthattuk Demi Moore-t, aki most melltartó nélkül, áttetsző ruhában jelent meg.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már régen láthattuk Demi Moore-t vörös szőnyeges eseményen, az Amerikai Filmintézet gálájával mégis kivételt tett. Az 50 éves színésznő nem is aprózta el a dolgot, rögtön egy átlátszó ruhában jelent meg - melltartó nélkül. A rendezvényen újfent felmerült a kérdés, vajon Charlie gonosz angyala hány plasztikai műtéten esett már át, hogy az ötödik iksz után is ilyen kisimult, ránctalan a bőre. Ő azonban hevesen tagadta, hogy valaha is kés alá feküdt volna.

- Soha nem volt műtétem, téved, aki azt gondolja, szétszabattam magam. Ettől függetlenül nem ítélem el, aki plasztikai sebész segítségét kéri. Ha úgy gondolják, hogy szükségük van rá, hát csak rajta - mondta.

Azonban nem csak Demi Moore hanyagolja olykor a melltartót. Összeállításunkból ki derül, ki nem szokott még fehérneműt felhúzni!

Nem szégyenlősködött!

Penélope Cruz a napokban jelentette be, hogy ismét gyermeket vár. A spanyolok nemzeti büszkesége azonban más okot is adott a világnak az ámulásra. Ugyanis megmutatta, énekelni is tud annyira, mint színészkedni, dalához pedig egy fülledt klipet is forgattak. A stylistnak nem sok dolga akadt, a 38 éves színésznő egy szál neglizsében látható. Legújabb filmjében, a Twice Bornban még ennyit sem visel, szégyenkezés nélkül mutatta meg keblét.

Ezt is szeretjük