Demi Moore irtó szexi fotót posztolt - Nem fogod elhinni, mikor készült
Hasvillantó pólóban készült kép a fiatal színésznőről.

demi-moore-fiatalkori-szexi-foto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore igazi szexszimbólumnak számított a nyolcvanas években, és azóta is mindenkit elbűvöl a külsejével. Az 56 éves színésznő még mindig remekül néz ki, ennek ellenére, ahogy a legtöbb nő, úgy ő is szívesen emlékszik vissza a fiatalkori kinézetére.

Dögös, fiatalkori fotót posztolt

A sztár a napokban egy igazán szexi képpel lepte meg rajongóit, ami 1975-ben vagy 1976-ban készült - már ő maga sem emlékszik a pontos dátumra. Ekkor a sztár még tinédzser volt, azonban jóval idősebbnek néz ki a koránál, legalább húszévesnek néznénk a felvételen.

A rajongókat is meglepte a kora, többen nem is akarták elhinni, hogy tinédzserlányt látnak a képen: "Alig hiszem el, hogy ilyen fiatal voltál a képen, ugyanazt a szexi nőt látom, akit manapság", "Ugyanúgy nézel ki a hetvenes évek óta, esküszöm, szinte alig változtál", "A lányaid annyira hasonlítanak rád, Tallulah kiköpött te vagy" - írták a hozzászólók.

A képen ki van húzva a szeme, és vörös rúzst visel, emellett dögös pózba vágja magát ebben az aprócska sortban és hasvillantó topocskában. Itt még nem gondolta, hogy színészkarrierbe kezd, ugyanis csak évekkel később, 1981-ben állt először kamerák elé a Küzdelem a sikerért című filmben.

Még meglepőbb, hogy előbb volt házas, mint színésznő, ugyanis 18 évesen már oltár elé állt Freddie Moore rockzenésszel, akivel ugyan csak négy évig tartott a románc, de a művésznevét örökre megtartotta.

Képeken Demi Moore lányai

Bruce Willis és Demi Moore lányai már felnőtt nők - nézd meg, milyen szépek mindhárman!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük