Demi Moore pápaszemes csúfság volt gyerekként - Fotókon az elképesztő átalakulása

Ezeknek a sztároknak nem mindig volt tökéletes külsejük.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Ezeknek a sztároknak nem mindig volt tökéletes külsejük.

Demi Moore még 55 évesen is gyönyörű, azonban nem volt mindig ilyen vonzó. Édesanyja születésétől fogva egyedül nevelte, ezért gátlásos gyerek volt, akinek a hátrányos külsejével is meg kellett barátkoznia.

A kislány nagy álma, hogy egyszer filmszínésznő lesz, akkor még elérhetetlennek bizonyult, azonban az évek múlásával egyre szebbek lettek a vonásai, és a szemüveget is lecserélte kontaktlencsére. Első férje, Freddy Moore, akit 17 évesen ismert meg, nagyon sokat segített neki abban, hogy visszanyerje önbizalmát.

De nem ő az egyetlen sztár, aki gyerekként rút kiskacsa volt. Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttük néhány sorstársát.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük