Dús kebleit bámulta mindenki! Zavarba ejtő dekoltázzsal jelent meg a fiatal színésznő
Merész dekoltázsokkal jelentek meg a díjátadókon a színésznők.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A héten volt már lábvillantás a Grammyn, bugyivillantás a BAFTA-n, kiosztották a legszebb és a legrondább ruhák díját. A "Kinek van a legnagyobb dekoltázsa?" versenyt még nem hirdették meg, ám mi összegyűjtöttük, kik közül lehetne választani - bár elég kevesen vannak, mivel a közvetítő tévétársaság megtiltotta a merész ruhák viselését. Andrea Riseborough és Samantha Barks joggal indulhatna a versenyen, a Nyomorultak 22 éves sztárja megmutatta, mivel áldotta meg az ég.

Nézd végig az összeállítást, és döntsd el te, kinek volt a legszebb a dekoltázsa!

Kínos fotók! Jennifer Lopez kendőzetlenül mutatta meg bájait

Minden magára valamit is adó nő rémálma, hogy nagyközönség előtt véletlenül olyat mutat meg magából, amit nem akar. A sztárvilágban ez kicsit másképpen van, és sokáig el lehetne vitázni azon, egy-egy híresség direkt vonja-e magára a figyelmet a mellbedobással.

Gondoljunk csak Janet Jackson 2004-es akciójára, amikor Justin Timberlake úgymond véletlenül leszakította a fellépőruháját, és elővillant a melle, amelyre előtte gondosan egy csillagot ragasztott az énekesnő. Legutóbb pedig Pamela Anderson keblei villantak ki, amikor partnerével a Sztárok a jégen műsorban lépett fel. De Jennifer Lopez is többször megmutatta már bájait, koncertkörútján is kínos helyzetbe került.

Ezt is szeretjük