Így néz ki ma Debbie Harry, a Blondie énekesnője - 73 évesen is dögös
Debbie Harry-t megviseli az öregedés, pedig jól csinálja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Debbie Harry az 1974-ben alakult Blondie nevű rockegyüttes révén vált ismertté - előbb New Yorkban, majd világszerte. A zenei sikerek előtt volt go-go-táncos és Playboy-nyuszi is.

Az idén 73 éves énekesnő soha nem ment férjhez, nem született gyermeke, és a mai napig aktívan dolgozik.

Így néz ki ma a Blondie énekesnője

A világhírű Blondie formációt akkori barátjával, Chris Steinnel alapította. A pár 16 évig volt együtt, és szakításukat követően sem hagyták abba a közös munkát. Olyan világhírű dalok köthetők a nevükhöz, mint a Heart of Glass, a Call Me vagy a Maria. A Blondie-t 2006-ban beiktatták a Rock and Roll Hall of Fame-be. Ugyanebben az évben került be a Black Sabbath, a Sex Pistols és a Lynyrd Skynyrd is. Az együttes egyébként a mai napig aktív, tavaly adták ki legutóbbi lemezüket Pollinator címen. Legutóbb a New York-i Metropolitan Opera évadnyitóján láthatták őket a rajongók.

Debbie Harry-t az éneklés mellett a filmszerepek is megtalálták, olyan híres alkotásokban játszott, mint a '80-as években készült, klasszikussá vált Videodrome című horror, a 2003-as Az élet nélkülem című dráma vagy a 2007-es thriller, A gyilkolás művészete.

Sosem volt híres szemérmességéről, hetvenéves kora felett is büszkén vállalta, hogy fontos számára a szex, hogy élete során nemcsak férfiakkal, hanem nőkkel is volt kapcsolata. Azt sem titkolja, hogy ahogy az előadóművészek többsége, ő is hiú.

Korábbi szerelme és zenésztársa, Chris Stein idén nyílt hollywoodi fotókiállítása az elmúlt évtizedek során róla készített képekből áll. A tárlaton természetesen az énekesnő is megjelent.

- Ezek a fotók ráébresztenek, mennyire megöregedtem. Mindig meglep, amikor meglátom magam, és észreveszem, hogy nem vagyok többé fiatal. Az öregedés félelmetes dolog. Különösen egy nő számára - nyilatkozta a kiállításon.

Bridget Bardot nyolcvan fölött

A következő képeken megnézheted a hatvanas évek egyik legnagyobb szexszimbólumának friss fotóit. Bridget Bardot idén 83 éves. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük