Elege lett a pletykákból! Kitálalt másságáról a népszerű színész
David Walliams kitálalt a nyilvánosságnak a szexualitással kapcsolatos egyedi elméletéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Walliamsről mindenki azt hitte, hogy a saját neméhez vonzódik, ám nemrég kiderült, hogy ez nem teljesen igaz.

Az angol komikus három éve vette el modell barátnőjét, Lara Stone-t, és most várják első gyermeküket.

Mégsem meleg

A 41 éves színész a szűnni nem akaró pletykák miatt kitálalt szexuális beállítottságáról, amivel azt is bizonyította, hogy a Lara Stone-nal való kapcsolata nem egy múló románc, komoly és mély érzelmek fűzik őket egymáshoz.

A sztár egyértelmű magyarázatot adott párválasztási szokásaira. Elmondása szerint neki nem az az elsődleges szempont, hogy férfiról vagy nőről van-e szó, a nemiségnél sokkal fontosabbnak tartja, hogy valakinek milyen a lelke, vagy hogyan gondolkodik.

Elmélete, hogy egy emberi testbe nem lehet beleszeretni, így a külső abszolút nem számít és nem befolyásoló tényező egy párkapcsolatban. Jelenleg számára egy nő az igazi, de ez nem jelenti azt, hogy hetero- vagy homoszexuális.

Volt már férfival

A beszélgetésben azt is elárulta, hogy férfival is vannak tapasztalatai, de ettől még nem tartja magát melegnek.

Hozzátette, hogy egészen kicsi korától nagyon lányos volt, és hogy az emberek a nőiességet gyakran összetévesztik a mássággal.

Szerencsére őt nem zavarta, hogy suttognak a háta mögött szexuális hovatartozásáról, megtanulta kívülállóként nézni a dolgokat, ami sokat segített.

A nehéz időszakokra mindenkinek azt tanácsolja, hogy találjanak egy módszert, aminek segítségével le tudják állítani negatív gondolataikat és kikapcsolni az agyukat, szerinte a lélek így maradhat egészséges.

Az biztos, hogy a szupermodellel nagyon boldog párt alkotnak, és izgalommal várják, hogy megszülessen kisfiuk, akit valószínűleg Alfrednak neveznek majd el. A családi idillt semmilyen pletyka vagy rosszindulatú híresztelés nem zavarhatja meg.

Ezt is szeretjük