Kínos! Holtrészegen bukott le a piás David Hasselhoff

A korosodó sztár képtelen abbahagyni az italozást, feje pedig már rákvörös a sok vedeléstől.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff Hollywood egyik legszétcsúszottabb sztárja, aki már jó ideje küzd az alkoholizmussal. A Baywatch és a Knight Rider egykori sztárjáról mintha teljesen megfeledkeztek volna, az 56 éves színészen pedig a jelek szerint egyre inkább elhatalmasodik a poharazási kényszer.


Hoffot néhány napja sikerült lekapniuk a lesifotósoknak, amint hullarészegen és jócskán kivörösödve csatangolt a londoni éjszakában.

A beszámolók szerint este kilenc óra körül érkezett az Ivy étterembe, ahonnan egy órával később már meglehetősen kapatos állapotban távozott.

Feltehetően rendesen betintázott, hiszen barátai segítségével tudott csak bekecmeregnie egy fekete taxiba, amivel a hotel előtt rá várakozó lesifotósokat próbálták összezavarni.

Alig állt a lábán

Éjfél körül aztán újra felbukkant, de ezúttal gyalog indult útnak, hogy elmerüljön a Soho fülledt éjszakai világában. A Groucho Club felé vette az irányt, ám amikor meglátta a paparazzikat, azonnal hátat fordított nekik, és visszaindult a hotelbe, de ekkor már alig állt a lábán.

A piás sztár ittas botrányairól 2006-ban érkeztek először hírek. Akkoriban például szó szerint kidobták egy bárból, mivel teljesen elázva kezdett el üvöltözni.

2006 nyarán pedig azért nem engedték fel a Heathrow Repülőtéren az egyik utasszállítóra, mivel alig volt eszénél, annyira részeg volt. Szóvivője és ő tagadta később ezeket a híreket, és azzal magyarázták furcsa viselkedését, hogy szervezete rosszul reagált az antibiotikumokra.

2007 májusában kiszivárgott egy nyomasztó felvétel, amit Hasselhoff lánya rögzített. A videón a holtrészeg színész félmeztelenül hevert a földön, miközben egy hamburgert próbált elfogyasztani, ám ittassága miatt még az se nagyon ment neki.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A jelek szerint azonban a mai napig nem tudott megszabadulni az ital ördögétől, emiatt aztán továbbra is mértéktelenül vedel.
Ezt is szeretjük