David Hasselhoff 22 éves lánya csipkés melltartóban pózol! - Az apja büszke rá
Hayley Hasselhoff bátran vállalja nőies idomait. Nézd a képeket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff 22 éves lánya, Hayley mindig dundi kislány volt, ezért 14 éves korában plus size modellnek állt. Azóta is ezzel foglalkozik, és milyen jól teszi! A szakmában egyre nagyobb elismerésnek örvendő lányt már számos ismert és kevésbé ismert márka kérte fel fotózásra, de a kifutókon is gyakran feltűnik.

Most a Daily Mailnek adott interjút legújabb projektjéről, egy dokumentumfilmről, amely azt a célt szolgálná, hogy a divatipar felismerje, az emberek sokfélék. Vagyis nem mindenki magas és vékony.

- Az emberek egészen más fénybe helyezik a plus size modelleket, képesek megragadni azt a tényt, hogy nem csak modellek vagyunk. Nekünk hangunk van a most ébredező pozitívtestkép-mozgalomban - mondta a magazin újságírójának Hayley lelkesen.

Lapozd végig galériánkat, és nézd meg a 22 éves lány gyönyörű fotóit, valamint olvass további részleteket a friss interjúból!

Csak a kezével takarta melleit Hayley Hasselhoff!

Képes összeállításunkban megnézhetsz egy másik merész, aligruhás fotósorozatot David Hasselhoff kisebbik bevállalós lányáról! Kattints a képekért!

Ezt is szeretjük