Még a nadrágját is letolta volna! Illetlenül viselkedett az interjú közben David Hasselhoff
A 62 éves sztár nem bírt magával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 62 éves David Hasselhoff tegnap adott interjút a brit Mirror magazinnak, amelyben kendőzetlenül beszélt szexuális életéről és kapcsolatairól.

A színész jelenleg a nála 27 évvel fiatalabb Hayley Roberts-cel jár együtt, aki állítása szerint nem bírja azt a tempót, amit ő diktál.

A nadrágját is letolta volna

David Hasselhoff az interjúban elmondta, soha nem érezte magát még olyan egészségesnek és fittnek, mint amilyen most, és ezt szerinte a hálószobában végzett gyakorlatoknak köszönheti.

- Hogy szedek-e Viagrát? Nem, nincs szükségem rá - tette fel magának a kérdést Hasselhoff, hogy aztán válaszolhasson rá.

Ezután pedig megkérdezte a vele szemben helyet foglaló újságírónőtől, hogy szeretné-e, ha letolná a nadrágját, hogy lássa, miről beszél.

- Szeretnék találni valamiféle anti-Viagra tablettát, mert a barátnőm állandóan panaszkodik, amiért én minden nap akarom - tette még hozzá, majd végre hajlandó volt más témákról is beszélgetni.

Elmondta például, hogy nagyon büszke lányaira, akikkel együtt nagy utat tettek meg, amíg idáig jutottak. Ezt valószínűleg azért említette, mert gyerekei korábban drogproblémáktól szenvedtek, akárcsak ő fiatalon.

Az interjút készítő riporter szerint a kezdeti nehézségektől eltekintve gördülékeny volt a beszélgetés köztük, Hasselhoffot vidám, kedves emberként jellemezte, aki tele van energiával.

Ezt is szeretjük