Hihetetlen! 50 éves korára beérett David Duchovny sármja
David Duchovny az X-Akták Mulder ügynökeként vált híressé, az idők során pedig igazán dögös pasivá lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki hinné, hogy David Duchovny eleinte kisebbségi komplexusokkal küzdött karakteres orra miatt, mint ahogy azt egy korábbi interjújában elárulta. Azonban felesleges volt aggódnia, hiszen amióta befutott, nők tízezrei szerettek bele a sármjába.

Az X-akták Mulderje karaktere szűkszavúságáról volt ismert, így aztán a színész - érthető módon - meg akart szabadulni ettől az imázstól.

Valószínűleg ezért vállalta el a Kaliforgia című pimasz sorozat egyik szerepét, melyben sokkal vadabb és szókimondóbb, mint nyomozóként.

Jót tett neki a kor

De nemcsak az új szerep, hanem a kor is kétségtelenül jót tett Davidnek: az apró ráncok és a borosta kimondhatatlanul szexivé varázsolták a hírességet, annak ellenére, hogy augusztus 7-én betöltötte az ötvenedik életévét!

Laza elegancia

Persze azért sosem volt ő csúnya: tengerentúli hazájában valószínűleg már akkor meghódított tucatnyi női szívet, amikor egy Löwenbrau sörreklámban bukkant fel, de a későbbiekben a Twin Peaksben is feltűnt. Innen már egyenes volt az út a sztárság felé, népszerűsége pedig az X-aktákkal sosem látott magasságokba szárnyalt.

Ha a színész a nyilvánosság előtt megjelenik, mindig elegáns és visszafogott, ez a titokzatosság pedig minden bizonnyal tovább növeli rajongói körét. Ráadásul sosem keveredik nyílt botrányba, a paparazzók által készített fotókon is mindig hétköznapian normális.

Bár állítólagos szexfüggőségével 2008-ban felkavarta az állóvizet maga körül, azóta már lecsillapodtak a kedélyek. Felesége, Tea Leoni visszafogadta, és újra szent a béke. A vihar pedig csak jót tett a 2007-ben indult Kaliforgia nézettségének, hiszen már a negyedik évadnál tartanak.

Emellett időről időre mozifilmekben is felbukkan: legutóbb a 2007-es X-akták filmben, a Hinni akarok-ban láthatták a rajongók, legközelebb pedig egyebek közt a Meet P.J. Riley című filmben szerepel majd.

Ezt is szeretjük