Strandolós fotó! Hát ezért nem tudnak ellenállni a nők David Duchovnynak
David Duchovny éppen a tengerben játszott kisfiával, Kyddel, amikor ezek a fotók készültek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a mai tinilányok többsége valószínűleg jobban izgul Robert Pattinson vérszegény külsejére, azért az ötvenéves David Duchovny kockás hasát a huszonévesek is megirigyelhetik.

A népszerű színész éppen a Kaliforgia című sorozat forgatásának szünetében ugrott be rövid időre a vízbe, hogy kisfiával játsszon egyet. Ennek köszönhetően ismét megcsodálhatta a világ a szívtipró felsőtestét.

Nem csak a filmvásznon hódít

Duchovny jelenleg is forgatja a Kaliforgia című sorozatot, melyben egy kissé kiöregedett, ám igen sármos írót alakít, aki képtelen ellenállni a gyengébbik nem képviselőinek.

A színész sokban hasonlít az általa megformált karakterhez, hiszen a pletykák szerint neki is vannak problémái a hűséggel.

Duchovny és felesége, a szintén színésznő Tea Leoni 1997-ben kötöttek házasságot, és két gyermekük született.

Sajnos az X-akták egykori sztárja az évek múlásával egyre kevésbé tudott nemet mondani egy-egy szexuális kalandra, sőt, később bevallotta, hogy az online pornóoldalakat is előszeretettel látogatta.

Kikezelték a szexfüggőségből

Miután Leonival többször különköltöztek, aztán újra összejöttek, 2008-ban David bejelentette, rehabra vonul, hogy kezeltesse szexfüggőségét. Ez idő alatt nyomatékosan kérte a sajtót, hogy ne zaklassák a családját, éppen elég nehéz megküzdeniük ezzel a problémával.

Miután nyíltan vállalta a kéjtől való függőségét, a színész a német Tele5 csatornának meglepő őszinteséggel vallott a hajlamairól.

- Tisztán emlékszem, hogy már hatévesen éreztem a nemi vágyat. Szerelmes voltam a tanár nénibe, ezért folyamatosan rosszalkodtam. Körbe-körbe futkostam az udvaron, mert tudtam, hogy így a tanárnő megállít majd, és szorosan magához von - mesélte a Duchovny.

Ki tudja, karrierje kezdetén talán nem is a pénztelenség miatt vállalta el az 1992-es Jelige: vörös cipellők című erotikus filmsorozat főszerepét sem. Mindenesetre most ismét szent a béke a családjában, a kezelés óta Duchovny igyekszik hű férj maradni - bár lehet, hogy titokban azért néha fellátogat egy-egy pornóoldalra, csak úgy, nosztalgiázni.

Ezt is szeretjük