Az Egy rém rendes család Bud Bundyja és gyönyörű menyasszonya: Lindsay 2 gyereket szült a színésznek
David Faustino szíve már régóta foglalt, párja egy lányt és egy fiút szült neki.

bud-bundy-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az Egy rém rendes családban Bud Bundynak nem volt túl nagy sikere a lányoknál, a való életben a karaktert játszó David Faustino élete kicsit másképp alakult.

Ötévnyi járás után vette feleségül 2004-ben Andrea Elmert, de 2007-ben elváltak kibékíthetetlen okokra hivatkozva. Nem adta fel, hogy megtalálja élete szerelmét, miután 2012-ben szakított Sara Barrett-tel, Lindsay Bronson lett a kedvese.

David Faustino párja

Az egykori sorozatsztár és nagy szerelme már több mint tíz éve elválaszthatatlanok, Faustino több Instagram-posztjában megerősítette, hogy Lindsay a legjobb barátja és álmai nője.

GettyImages-584926042
Fotó: Ethan Miller / Getty Images Hungary

2015 novemberében született meg kislányuk, aki az Ava Marie Grace nevet kapta. 2022 februárjában ismét szülőkké váltak, fiuk a Cassius Bronson nevet kapta. Az alábbi felvétel még akkor készült Faustino kis családjáról, amikor párja a második gyerekükkel volt várandós.

GettyImages-1336971667
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

2022 januárjában kifejtette az Instagramon, hogy Lindsay a koronavírus-világjárvány tombolása közepette esett teherbe második gyermekükkel. Nagyon büszke rá, hogy a nehezítő körülmények ellenére is levezényelte a terhességét. Szerinte a szerelme egy vérbeli harcos nő.

GettyImages-1398432192
Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

Christina Applegate és lánya

Az Egy rém rendes család Kelly Bundyja, Christina Applegate egy gyermeknek adott életet.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük